Συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς: Οι μητέρες που γέννησαν δολοφόνους να αναλογιστούν τις ευθύνες τους

 Η Αλέκα Ψαράκου  μητέρα της αδικοχαμένης Γαρυφαλιάς, η οποία δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στη Φολέγανδρο μιλά αύριο Πέμπτη στις 22:30, στην εκπομπή Πρωταγωνιστές 

Μια από τις γυναίκες που πρωταγωνίστησαν τη χρονιά που σιγά σιγά μας αφήνει, για έναν τραγικό λόγο, δεν είναι άλλη από την μητέρα της αδικοχαμένης Γαρυφαλιάς, η οποία δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στη Φολέγανδρο από τον σύντροφό της για ασήμαντο λόγο. Η Αλέκα Ψαράκου μητέρα ακόμη τριών παιδιών, δυο αγοριών και μιας κόρης μιλά αύριο Πέμπτη στις 22:30 το βράδυ, στην εκπομπή Πρωταγωνιστές και στον Σταύρο Θεοδωράκη για τη δυσκολότερη χρονιά της ζωής της σε μια συζήτηση με άλλες δέκα γυναίκες πρωταγωνίστριες του 2021.

Η Αλέκα Ψαράκου στη συζήτηση αυτή θα μιλήσει για τη Γαρυφαλιά, αλλά και για τα άλλα τρία της παιδιά. Θα τονίσει πως και εκείνη είναι μητέρα δυο αγοριών τα οποία συμβουλεύει να σέβονται τις γυναίκες που έχουν απέναντί τους. Θα επισημάνει το ρόλο στην ανατροφή των αγοριών που πρέπει να επιδεικνύουν οι μανάδες και παράλληλα θα δώσει μια συμβουλή για το τι πρέπει ένας άνδρας να κάνει για αν κάποια στιγμή «χαλάσει η φάση».

Όπως θα πει στον Σταύρο Θεοδωράκη και στους Πρωταγωνιστές πάντα είχε έννοια τα παιδιά της ώστε να γυρίζουν όλα πίσω στο σπίτι όταν έβγαιναν αλλά ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα την εύρισκε αυτό το κακό. «Στους γιους μου λέω να σέβονται τον άνθρωπο που έχουν απέναντί τους και να προστατεύουν τους αδύναμους», θα πει ενώ θα ζητήσει και από τις μητέρες που γέννησαν δολοφόνους να αναλογιστούν τις ευθύνες τους για το γεγονός ότι τα αγόρια τους στέρησαν τη ζωή σε κάποια γυναίκα.

Η Αλέκα Ψαράκου κάθεται στο ίδιο χριστουγεννιάτικο τραπέζι μαζί με άλλες δέκα γυναίκες που μας εμπνέουν και μας συγκινούν, όπως η Αγγελική Γιαννακίδου: Ιδρύτρια του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης, η Μαρία Δημητρίου: Κοινωνική λειτουργός – Τσιγγάνα – Μητέρα του Θάνου που συμμετείχε στο Gntm, η Ραφαέλα Ησύχου: Η πρώτη φοιτήτρια Ιατρικής από τους Λειψούς, η Χρύσα Κατσαρίνη: Stand – up comedian, η Λωξάνδρα Λούκας: Η πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο Down στο Εθνικό Θέατρο, η Λορέτα Μακόλεϊ: Ιδρύτρια της Οργάνωσης «Ενωμένες Γυναίκες Αφρικής», η Καρολίνα Πελενδρίτου: Χρυσή Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης η Ευτυχία Πολυζωγοπούλου: Επειγοντολόγος στο Αττικό Νοσοκομείο – Η γιατρός που «υποδέχθηκε» το πρώτο κρούσμα Covid στην Αττική, η Μαίρη Συνατσάκη: Influencer, επιχειρηματίας και η Σοφία Τσαγκαράκη: Ακτιβίστρια αγάπης για την προστασία του περιβάλλοντος – Παραγωγός ελαιόλαδου. Αύριο το βράδυ στις 22:30 στους Πρωταγωνιστές, από την τηλεόραση του Alpha.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: