Συγκλονίζει η μητέρα της 9χρονης που λιποθύμησε από την πείνα στη Ρόδο: “Δεν έχουμε να φάμε” [βίντεο]

Στην εκπομπή του Star “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε η μητέρα του 9χρονου κοριτσιού που λιποθύμησε από την πείνα μέσα σε φούρνο της Ρόδου, αποκαλύπτοντας πως, λόγω της ανεργίας, η οικογένειά της βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση.

«Η κόρη μου λιποθύμησε από την πείνα. Είμαι άνεργη εδώ και τόσους μήνες. Είμαι ξενοδοχοϋπάλληλος. Έχω να εργαστώ από πέρυσι τον Αύγουστο. Απολυθήκαμε, ήμασταν εποχικοί εργαζόμενοι», αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα της ανήλικης.

«Δεν έχουμε να φάμε. Το παιδί πείναγε και εγώ δεν είχα. Θέλω να το πάω στο γιατρό απλά επειδή έγινε ντόρος αποφεύγω πάρα πολύ για το παιδί μου. Πρέπει να βοηθήσουν τους ανθρώπους που είναι άνεργοι αυτή τη στιγμή. Είμαστε άνεργοι», υπογραμμίζει ακόμα.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, η 9χρονη είναι κόρη ξενοδοχοϋπαλλήλου που έχει μείνει χωρίς εργασία λόγω των συνθηκών που έχουν επικρατήσει λόγω του κορωνοϊού.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια με δύο παιδιά, με τη μητέρα να παλεύει για να πληρώσει το νοίκι του σπιτιού, τη στιγμή που είναι άνεργη και η επιχείρηση στην οποία εργάζεται δεν έχει ανοίξει και, πιθανότατα, ούτε θα ανοίξει στο προσεχές μέλλον.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

 

Διαβάστε ακόμη:Ρόδος: 9χρονο κοριτσάκι λιποθύμησε από την πείνα μέσα σε φούρνο

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: