Συγκλονίζει η μεταμόρφωση πρώην εθισμένης στην ηρωίνη (εικόνες)

Την αλλαγή στη ζωή της θέλησε να μοιραστεί μια 26χρονη κοπέλα στα social media, από την ημέρα που σταμάτησε να κάνει χρήση ηρωίνης και ναρκωτικών ουσιών, στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλους.

Ο λόγος για την Ντέγια Χαλ από την Αριζόνα, η οποία έκανε χρήση ναρκωτικών από τα εφηβικά της χρόνια και δεν άργησε να πέσει στα «δίχτυα» της ηρωίνης.

Η ίδια στις 6 Δεκεμβρίου του 2012 συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές και όπως δήλωσε, ήταν η μέρα που παραδόθηκε στο Θεό. Έκτοτε, μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης, πάλεψε με τους δαίμονες και κατάφερε μέσα σε τέσσερα χρόνια να απεξαρτηθεί πλήρως από τα ναρκωτικά.

Η νεαρή κοπέλα μάλιστα δεν δίστασε να ανεβάσει τις φωτογραφίες με το πριν και το μετά στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, στέλνοντας ουσιαστικά ένα μήνυμα ελπίδας σε όλα τα νέα παιδιά.

Μιλώντας στην Daily Mail, είπε χαρακτηριστικά: «Όταν έκανα χρήση ναρκωτικών ένιωθα σeξι. Ξεκίνησα σε ηλικία 17 ετών με χάπια. Έπαιρνα έως και έξι τη μέρα. Είχα αρχίσει να απομακρύνομαι από την οικογένειά μου και όλα έγιναν χειρότερα όταν ο φίλος ενός φίλου μου με έπεισε να δοκιμάσω ηρωίνη».

Είχε φτάσει σε σημείο να ζυγίζει 43 κιλά αλλά να θεωρεί τον εαυτό της σeξι στην παραίσθηση που της δημιουργούσε η ηρωίνη. Την ημέρα που συνελήφθη, προσπαθούσε να πουλήσει ναρκωτικά για να εξασφαλίσει τη δόση της. Όπως είπε η ίδια, ήταν η μέρα που άλλαξε η ζωή της.

Σήμερα είναι λαμπερή και όμορφη, έχει μια κόρη 18 μηνών και τελειώνει τις σπουδές της, σε μια εντελώς διαφορετική εξέλιξη ζωής από αυτήν στην οποία βάδιζε τέσσερα χρόνια πριν.

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: