Συγκλονιστικό βίντεο: Σκύλος σώζει ελαφάκι από πνιγμό

Ένα μωρό ελαφάκι, το οποίο έπεσε στα νερά του του Λονγκ Άιλαντ, στη Νέα Υόρκη, στις βορειοανατολικές ΗΠΑ, χρωστάει τη ζωή του σε έναν πολύ ξεχωριστό διασώστη.

Ένας σκύλος ράτσας Γκόλντεν Ριτρίβερ, που ακούει στο όνομα Στορμ, κάνοντας την πρωινή του βόλτα και όπως περιέγραψε ο ιδιοκτήτης του, βούτηξε στη θάλασσα, βλέποντας το μικρό ελάφι να έχει πέσει στο νερό. Ο σκύλος, άρπαξε με το στόμα του το ελαφάκι από τον λαιμό και το έσυρε -έστω και λίγο άγαρμπα- ως την ακτή, δείχνοντας να προσπαθεί στη συνέχεια να φροντίσει το αδύναμο ζώο, το οποίο δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης του, Μαρκ Φρίλεϊ, το ελάφι πλέον αναρρώνει, απολαμβάνοντας τη φροντίδα φιλοζωικής οργάνωσης του Λονγκ Άιλαντ. Όσο για τον Στορμ, αντιμετωπίζεται πλέον σαν ήρωας, καθώς το βίντεο το οποίο δημοσίευσε ο ιδιοκτήτης του την Κυριακή στο Facebook, έφτασε ήδη τις 4,7 εκατ. προβολές.

Να αναφέρουμε ότι οι σκύλοι ράτσας Γκόλντεν Ριτρίβερ (Golden Retriever) είναι σκυλιά μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους, με καταγωγή από την Σκωτία. Διακρίνονται για την κοινωνικότητά τους και τη νοημοσύνη τους, θεωρούνται φιλικοί και συνήθως τα πηγαίνουν καλά με τα παιδιά.

Δείτε το υπέροχο βίντεο:

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: