Συγκλονιστικό: Οι τελευταίες στιγμές της Βέτας Μπετίνη στο νοσοκομείο πριν ξεψυχήσει…

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί το

γράμμα της κόρης της Βέτας Μπετίνη, όπου μεταξύ άλλων περιγράφονται οι τελευταίες της στιγμές στο νοσοκομείο.

Η ηθοποιός «έφυγε» σε ηλικία 60 ετών, ενώ νοσηλευόταν επί δύο ημέρες στον Ευαγγελισμό, ύστερα από επιπλοκές που παρουσίασε μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, αντιμετώπιζε προβλήματα στα νεφρά, αλλά η κατάστασή της παρουσίασε επιδείνωση και χρειάστηκε να διασωληνωθεί, χωρίς να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

«Μαμά, τα πράγματα σοβάρεψαν πολύ. Πες τους πως κάνεις πλάκα και πάμε να φύγουμε, σε περιμένει η Ελισάβετ. Της κρατάω το χέρι. “Μανούλα, θέλεις να φύγεις; Μανούλα, το ξέρω, κάνε αυτό που θέλεις, μην ταλαιπωρείσαι, είμαι έτοιμη, το ξέρω και εγώ και ο Δημήτρης, Μάνα μου!”» γράφει η κόρη της, Λιάνα Καραγιαννίδου, στο Down Town και συνεχίζει: «είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου, γι’ αυτό σε διάλεξα. Σε ευχαριστώ που η ζωή πέρασε μέσα από σένα για να έρθει σε μένα, σε ευχαριστώ για όλα όσα με δίδαξες, σε ευχαριστώ για την αγάπη σε ευχαριστώ για την λεβεντιά».

Περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο την αποχαιρέτησε, αναφέρει: «την φιλάω στα μαγουλάκια της, στα χεράκια της, τη χαϊδεύω, την παρακαλάω… Βγαίνω έξω και ρωτάω τη γιατρό της αν αυτό που θα της κάνουν θα πονέσει… με διαβεβαιώνει πως “όχι”».

«Σε ευχαριστώ που με τις πράξεις σου με έμαθες πως είναι να είσαι καλός άνθρωπος. Σε ένιωθα πολύ καιρό τώρα πως θέλεις να την κάνεις, πως θέλεις να φύγεις, αλλά λέω μετά τον τελευταίο αγώνα που έδωσες – τον πρώτο και τελευταία με την υγεία σου – θα έμενες μαζί μας, πως ήθελες να δεις την Ελισάβετ να μεγαλώνει. Σε ένιωθα απογοητευμένη από ανθρώπους, αλλά ποτέ δεν σε άκουσα να παραπονιέσαι. Ποτέ, μα ποτέ, δεν είπες κακό λόγο για κανέναν. Μάνα, να έρχεσαι, να μας στέλνεις μηνύματα, να μας βοηθάς. Βοήθα με να αντέξω να υπάρχω χωρίς εσένα! Μάνα ήρθες από το Φως, ήσουν Φως, πήγαινε στο Φως! Καλό δρόμο, Μανούλα!», καταλήγει.

peoplegreece.com

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: