Συγκλόνισε στο Πρωινό: "Δεν είχα ελπίδα ότι θα μου απαντήσει ποτέ κάποιος"

«Μέσα από τη δυστυχία έγινα ευτυχισμένη. Γι’ αυτό θέλω να πω να μην πέφτουμε ποτέ κάτω, να συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να θέλουμε κάτι καλύτερο».

Είναι 35 χρονών από τη Μολδαβία, έχει παντρευτεί Έλληνα και έχουν αποκτήσει μαζί 2 πανέμορφα κοριτσάκια. Πριν από μερικά χρόνια είχε ένα τροχαίο που της προκάλεσε κάποια κινητικά προβλήματα. Η Οξάνα Αποστολίδη απευθύνθηκε στην Φαίη Σκορδά για να αλλάξει, αλλά και για να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δικούς της ανθρώπους.

«Υπάρχει ζωή, υπάρχει ελπίδα! Παρότι είμαστε κορίτσια με ειδικές ανάγκες θέλουμε κι εμείς να είμαστε πιο θηλυκές, όμορφες, να μας θαυμάζουν.Έχω παρατήσει τον εαυτό μου… Ένας λόγος που ήρθα εδώ είναι να πω ένα δημόσιο ευχαριστώ στους γονείς μου, που με στήριξαν σε όλα! Μέσα από τη δυστυχία έγινα ευτυχισμένη. Γι’ αυτό θέλω να πω να μην πέφτουμε ποτέ κάτω, να συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να θέλουμε κάτι καλύτερο. Και σε σας έγραψα το μήνυμα χωρίς την ελπίδα ότι θα μου απαντήσει ποτέ κάποιος. Όταν το είδα δεν το πίστευα!», εξομολογήθηκε η Οξάνα.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο

Πηγή: zappit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: