Συγκινητικό!! Δείτε τι κάνει 7χρονος για να βοηθήσει την μητέρα του που πάσχει από καρκίνο!!

Συγκινητικό!! Δείτε τι κάνει 7χρονος για να βοηθήσει την μητέρα του που πάσχει από καρκίνο!!

Συγκινητικό!! Δείτε τι κάνει 7χρονος για να βοηθήσει την μητέρα του που πάσχει από καρκίνο!!

​Ο 7χρονος Λουκ Ένγκελμαν είναι ένα πολύ τρυφερό παιδί που αγαπά πολύ την οικογένειά του και ειδικά τη μητέρα του που πάσχει από καρκίνο. Για να την βοηθήσει μάλιστα να υποβληθεί σε μια νέα θεραπεία στο Μεξικό αποφάσισε να πουλήσει λεμονάδες για να συγκεντρώσει το απαραίτητο ποσό.Συγκινητικό!! Δείτε τι κάνει 7χρονος για να βοηθήσει την μητέρα του που πάσχει από καρκίνο!!

Η μητέρα του Λουκ, διαγνώστηκε με λέμφωμα το 2013, λίγους μήνες μετά την γέννηση του τέταρτου παιδιού της και δυστυχώς οι χημειοθεραπείες δεν είχαν αποτέλεσμα. Αυτός ο τύπος καρκίνου δημιουργεί όγκους στους λεμφαδένες και σε άλλα σημεία του σώματος, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς δεν υπάρχει θεραπεία.

Η μαμά μου πάσχει από μια μορφή καρκίνου που δεν είναι επιθετική, αλλά είναι αρκετά ανθεκτική. Δεν είναι εύκολο να την ξεφορτωθούμε, είπε ο μικρούλης.

Για να τη βοηθήσει να γίνει καλά αποφάσισε λοιπόν να φτιάχνει λεμονάδες και ποπ κορν και να τα πουλάει στην αυλή του σπιτιού του στην πόλη Τίγκαρντ του Όρεγκον, ώστε να μαζέψει χρήματα για να ξεκινήσει μια νέα πειραματική θεραπεία που γίνεται στο Μεξικό.

Η ανταπόκριση της κοινότητας είναι πολύ συγκινητική, ενώ καταφτάνουν στο σπίτι του Λουκ για να αγοράσουν τις καταπληκτικές του λεμονάδες και άνθρωποι από πολύ μακριά.

Ο Λουκ είναι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας και βοηθάει τον μπαμπά του, καθώς γνωρίζει ότι αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και μπορεί να χάσουν και το σπίτι τους.

Η οικογένεια έχει φτιάξει και μια σελίδα στο Facebook, ενώ μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 9.000 δολάρια. Η θεραπεία όμως κοστίζει συνολικά 58.000 δολάρια, αλλά αυτό δεν πτοεί τον 7χρονο που είναι αποφασισμένος να συνεχίσει μέχρι η μητέρα του να γίνει καλά.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: