Συγκινεί το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Παναγιώτη Ραφαήλ από τη Βοστώνη (εικόνα)

Μία πολύ συγκινητική ανάρτηση έκαναν οι γονείς του Παναγιώτη-Ραφαήλ στη σχετική σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο facebook για τον μικρό ήρωα, με σκοπό να ευχηθούν χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα στους ανθρώπους που στέκονται δίπλα τους και τους στηρίζουν στο δύσκολο ταξίδι για τη θεραπεία.

«Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος!! Να περάσετε όμορφα με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπάνε!! Να έχετε όλοι υγεία, χαρά και πίστη. Ένα μεγάλο φιλί στον καθένα ας από τον Παναγιώτη Ραφαήλ», γράφουν στην ανάρτησή τους που τη συνοδεύουν με μια οικογενειακή φωτογραφία.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ συγκίνησε το Πανελλήνιο για τη μάχη που δίνει για τη ζωή του καθώς πάσχει από σπάνια μορφή μυικής ατροφίας.

Ο μικρός πλέον βρίσκεται στη Βοστώνη, όπου υποβλήθηκε σε πειραματική θεραπεία. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή πειραματική γονιδιακή θεραπεία που αφορά στην σπάνια πάθηση του Παναγιώτη Ραφαήλ. Το παιδί εξετάστηκε στο Boston Children’s Hospital με επικεφαλής τον Έλληνα γιατρό, Βασίλη Δάρα.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: