Συγκινεί η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Είχε ένα τελευταίο δώρο για σας»

Με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια μιλάει για τον πατέρα της η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μαρία Κλάρα, σε νέα ανάρτησή της στο Facebook.

Η 25χρονη μοναχοκόρη του τραγουδοποιού που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μιλάει για έναν άνθρωπο που είχε μόνο αγάπη να μοιράζεται και που είχε τεράστια ευφυΐα.

«Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι ακόμα να μοιραστεί για τον κόσμο που ζούμε. Ένα τελευταίο δώρο για σας», καταλήγει στην ανάρτησή της.

Ολόκληρη η ανάρτηση της μοναχοκόρης του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήσασταν εκεί. Αλλά και όσους μου έστειλαν. Η μεγαλύτερη απόδειξη σε μια σχέση χρόνων ανάμεσα στον πατέρα μου με το καθέναν από εσάς. Μια αμοιβαία σχέση όπως κάθε υγιής σχέση που υπάρχει αγάπη. Πίσω απ τα τραγούδια, ένα μεγαλείο. Ένας άνθρωπος που είχε μόνο αγάπη για να μοιράζεται 24 ώρες το 24ωρο. Χωρίς ποτέ να κουράζεται. Ένας άνθρωπος που με τεράστια ευφυΐα πόναγε για την Παιδεία και τη ποιότητα κυρίως των νέων. Πόναγε για όλους χωρίς καλούπια. Καθηλωτικός, μεταδοτικός, απλός, σοφός, χαβαλές, αισιόδοξος, καλόκαρδος χωρίς καμία κακία. Η όποια αρνητική πλευρά ήταν απλά μια παιδική αθωότητα. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι ακόμα να μοιραστεί για τον κόσμο που ζούμε… Ένα τελευταίο δώρο για σας…. Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήσασταν εκεί Αλλά και όσους μου έστειλαν. Η μεγαλύτερη απόδειξη σε μια σχέση χρονών…

Gepostet von Maria Klara Mxt am Donnerstag, 12. September 2019

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: