Συγκινεί η Κατερίνα Βρανά – "Έπαθα διάτρηση εντέρου, σηψαιμία και μετά μπήκα σε τεχνητό κώμα"

Όσα εξομολογήθηκε η Κατερίνα Βρανά στην Ελεονώρα Μελέτη και τα “Μεσάνυχτα”.

Την Ελεονώρα Μελέτη συνάντησε η Κατερίνα Βρανά τα «Μεσάνυχτα» της Πέμπτης στον Alpha. Η γνωστή stand up comedian αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, από καρδιάς στην περιπέτεια υγείας που βίωσε και την αναπηρία που της δημιούργησε.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Βρανά σημείωσε χαρακτηριστικά στο βραδινό talk show πως «έγινε διάτρηση εντέρου και μολύνθηκε όλο το σύστημα. Μολύνθηκε το αίμα μου. Έπαθα σηψαιμία και μπήκα σε σοκ από το οποίο οχτώ στους δέκα πεθαίνουν. Εγώ την γλύτωσα και δεν ξέρω ποιος είναι ο άλλος! Λόγω της σηψαιμίας δημιουργήθηκε μια αλυσίδα θεμάτων που επηρέασαν και άλλα πράγματα και εν τέλει έχω ακόμα θέματα κίνησης, ισορροπίας, ομιλίας, όρασης. Όλα τα έχω και συμφέρω».

Όταν συνέβη αυτό ήμουν στην Μαλαισία για περιοδεία. Μπορεί αν ήταν κάποιο αυτοάνοσο που δεν το είχαμε βρει, μπορεί να ήταν φλεγμονή αλλά δεν νομίζουν οι γιατροί. Έχει γίνει όμως τόση πολλή ζημιά έκτοτε που δεν μπορούν να βρουν τι το ξεκίνησε» πρόσθεσε η νεαρή κωμικός. «Ότι γινόταν γύρω μου, όσο βρισκόμουν σε κώμα, έμπαινε μέσα στα όνειρα μου. Άκουγα και καταλάβαινα τα πάντα. Οπότε, όταν ξύπνησα, ήξερα και που ήμουν και το τι είχε γίνει».

Μια συγκινητική εξομολόγηση από την Κατερίνα Βρανά στα «Μεσάνυχτα»…

Πηγή: zappit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: