Συγκινεί η 17χρονη σημαιοφόρος από τη Νιγηρία: Ήμουν γεμάτη χαρά και υπερηφάνεια

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Πατήσια και το όνειρο της είναι να γίνει γιατρός και σε λίγο καιρό θα πραγματοποιήσει το μεγάλο της όνειρο: να επισκεφθεί για πρώτη φορά τη Νιγηρία.

Η 17χρονη Μέρσι Ουζόρ, που τράβηξε πάνω της τα βλέμματα στη μαθητική παρέλαση όπου ήταν σημαιοφόρος, μίλησε στην κάμερα του Open και αναφέρθηκε στη ζωή και τα όνειρα της.

«Ήμουν γεμάτη συναισθήματα χαράς, ευτυχίας και υπερηφάνειας» ανέφερε στο δελτίο ειδήσεων και πρόσθεσε πως κάθε εβδομάδα πηγαίνει στην Πεντηκοστιανή Εκκλησία και συμμετέχει στη λειτουργία μαζί με τους ιερείς γονείς της.

«Σήμερα έχουμε λειτουργία και όπως είδατε ξεκινήσαμε πρώτα με λατρεία και στη συνέχεια θα ξεκινήσει ο πατέρας μου το κήρυγμα» ανέφερε η νεαρή κοπέλα.

Ο πάστορας πατέρας της μίλησε επίσης στο δελτίο του Open και τόνισε πως: «Είμαι χαρούμενος που τα καταφέρνει στο σχολείο και γενικά είμαι χαρούμενος για εκείνη. Στη Νιγηρία διαβάζαμε πολλά για την Ελλάδα. Όταν πήγα στη Θεολογική Σχολή διάβαζα και εκεί πολλά πράγματα για την Ελλάδα. Είναι μια χριστιανική χώρα και αυτό με έκανε να έρθω».
Οι γονείς της Μέρσι εγκατέλειψαν τη Νιγηρία το 1999 αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα.

«Όλοι οι φίλοι μου με έχουν αγκαλιάσει, με έχουν αγαπήσει όπως είμαι, με έχουν αποδεχθεί και νοιώθω σαν να είναι αδέρφια» ανέφερε η Μέρσι η οποία ακούει gospel μουσική, κάνει μαθήματα φωνητικής και είναι μέλος της χορωδίας της εκκλησίας από δέκα ετών, όπως και ο μικρότερος αδερφός της που παίζει πιάνο.

«Λέμε τραγούδια από τη Νιγηρία. Γενικά πιστεύω πάρα πολύ στο Θεό, είμαι πολύ πιστή και μου αρέσει να είμαι στη χορωδία και να τραγουδάω» τόνισε η νεαρή κοπέλα που έχει ως θέσει ως στόχο να γίνει καρδιολόγος καθώς όπως ανέφερε: «μου αρέσει η ιατρική γιατί μου αρέσει να βοηθάω, να βλέπω τα χαμόγελα και έχω σκεφτεί πολλές φορές τον εαυτό μου σε ένα γραφείο και να βοηθάω τους ασθενείς».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: