Υλικά
- 120 ml ελαιόλαδο
- 120 ml σπορέλαιο
- 1 ξύσμα από πορτοκάλι
- 60 ml χυμό πορτοκάλι
- 75 γρ. ζάχαρη
- 0,5 κ.γ. κανέλα
- 50 ml κονιάκ
- 0,5 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 0,25 κ.γ. μαγειρική σόδα
- 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Για το σιρόπι
- 350 ml νερό
- 250 γρ. ζάχαρη
- 250 γρ. μέλι
- 1 ξύλο κανέλας
- 1 φέτα πορτοκαλιού
100 γρ. κοπανισμένα καρύδια (για το πασπάλισμα)
syntages