Συνταγή ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ! Ενδυνάμωση και αποκατάστασης οστών, γονάτων, αρθρώσεων!

Η ακατάλληλη στάση του σώματος είναι η κύρια αιτία για τους πόνους στην πλάτη, στις αρθρώσεις και τα κάτω άκρα. Και συνήθως δεν δίνουμε και πολύ σημασία στην στάση του σώματός μας, μέχρις ότου αρχίσουμε να πονάμε. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια μέτρα που μπορούμε να λάβουμε ώστε να αποφύγουμε την ταλαιπωρία των πόνων, ή αν ήδη πονάμε, να βελτιώσουμε την κατάσταση.

Σας παρουσιάζουμε μια συνταγή για θεραπεία και ανακούφιση από τον πόνο, που είναι εντελώς φυσική και την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί για να πάρετε διάφορα φάρμακα που μπορεί να έχουν οποιεσδήποτε παρενέργειες.

Συστατικά:

  • 4 κουταλιές της σούπας σουσάμι
  • 3-4 κουταλιές της σούπας σταφίδες
  • 50g σιταριού
  • 50g ηλιόσπορων
  • 50g σπόρων κολοκύθας
  • 10 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο
  • 1kg βιολογικό μέλι

Παρασκευή:Το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι η υφή του είναι ομαλή, στη συνέχεια, βάλτε το μείγμα σε ένα γυάλινο βάζο.Φροντίστε πριν οι σπόροι να είναι όλοι αλεσμένοι ελαφρώς ή περισσότερο αν είναι πιο σκληροί.Μην ξεχνάτε: Σουσάμι: Ανώτερο από τα παυσίπονα!

Χρήση:Πάρτε 1 κουταλιά της σούπας, 2 φορές την ημέρα. Είναι πολύ σημαντικό να ληφθεί αυτό το φάρμακο με άδειο στομάχι, πριν από το πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα.

Αυτή η θεραπεία έχει πολλά οφέλη στην υγιεία. Θα ενισχύσει τα οστά, τις αρθρώσεις σας και την καρδιά, τους μυς και θα βελτιώσει την ελαστικότητα των συνδέσμων. Επίσης, ο μεταβολισμός σας θα βελτιωθεί σημαντικά.Σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε.

«Τροφή»: Μία ακόμη πολύ καλή λύση είναι και το κολλαγόνο!!Προσωπικά και παίρνοντας εξ ολοκλήρου την ευθύνη για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του, έχω να σας προτείνω ΤΟ Νο 1 ΤΡΟΦΙΜΟ Κολλαγόνο Mε θρεπτική αξία, το οποίο έχω διασφαλίσει πως είναι μακράν το καλλίτερο που κυκλοφορεί στην αγορά, γι` αυτό και το φιλοξενώ στην σελίδα μου, το χρησιμοποιώ και σας το προτείνω. Το πόσο εξαιρετικό είναι μπορείτε να το διαπιστώσετε διαβάζοντας τις ιδιότητές του, αλλά και τις 45 ΠΑΓΚΌΣΜΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΈΣ ΜΕΛΈΤΕΣ που αφορούν το συγκεκριμένο.

[via]

syntages

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: