Σχόλιο Αλέξη Τσίπρα για την κυβερνητική αλλαγή στην Αργεντινή


Τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να σχολιάσει την κυβερνητική αλλαγή στην Αργεντινή.

Στην ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας αναφέρει: «Πριν από 4 χρόνια, με τη στήριξη των συστημικών μέσων ενημέρωσης της χώρας του και τις ευλογίες του διεθνούς οικονομικού κατεστημένου, ο εκλεχτός της Δεξιάς εξελέγη Πρόεδρος της Αργεντινής.

Βασική του υπόσχεση, με νεοφιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις, να στηρίξει τη μεσαία τάξη, να μειώσει τους φόρους των επιχειρήσεων και να να διπλασιάσει τους ρυθμούς ανάπτυξης, καθότι η Αριστερά δε μπορούσε “λόγω ιδεοληψιών’.Τέσσερα χρόνια μετά, ο εκλεχτός του συστήματος, αφού τα έκανε θάλασσα σε όλους τους στόχους, αφού γύρισε τη χώρα πίσω στα νύχια του Δ.Ν.Τ, έχασε πανηγυρικά τις εκλογές».

Η ανάρτηση κλείνει με ευχές στον νικητή των εκλογών: «Συγχαρητήρια στον Αλμπέρτο Φερνάντες για τη μεγάλη του εκλογική νίκη. Για ακόμη μία φορά, μια προοδευτική κυβέρνηση καλείται να μαζέψει τα σπασμένα των νεοφιλελεύθερων προκατόχων της. Καλή επιτυχία!».

Πολιτική

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: