«Σχολείο Αγωγής Υγείας» έρχεται στην Κέρκυρα

Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού και των επαγγελματιών υγείας, με τίτλο «Σχολείο Αγωγής Υγείας», οργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α) ,το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και ώρες 17:00-20:30 στο “Προσκοπείο” (Φαληράκι Κέρκυρας).

Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ) και την ευγενική χορηγία των εταιρειών Genesis Pharma & Pfizer IGLC (Γραφείο Ανεξάρτητων Επιχορηγήσεων της Pfizer για την εκμάθηση & την αλλαγή).

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν τα δικαιώματα των ασθενών γενικώς και των ρευματοπαθών ειδικότερα, καθώς και τα νέα δεδομένα που δημιουργεί σήμερα η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και οι Γενικοί Ιατροί, ενώ θα περιγραφεί αναλυτικά ποια θα πρέπει να είναι η σχέση του πολίτη με τον ιατρό και το σύστημα υγείας.

Παράλληλα, θα παρουσιαστούν όλες οι θεραπευτικές επιλογές των Ρευματικών Νοσημάτων, η αντιμετώπιση των ανεπιθύμητων ενεργειών και η σημασία της κίτρινης κάρτας.

Σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να θέτουν τα ερωτήματά τους προς τους ομιλητές και να λάβουν τις σχετικές απαντήσεις.

Ομιλητές στην εκδήλωση είναι οι κ.κ. Δήμητριος Κούβελας, Καθηγητής & Διευθυντής Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας, Ιατρική Σχολή Α.Π.Θ και Πέτρος Πολιτάκης, Επιμελητής Α’ , Γενικός Ιατρός, Γ.Ν. Κέρκυρας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με:
ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Κέρκυρας – κα Βούλα Καλιακμάνη τηλ: 693 4212192
Alpha Public Relations, Γραμματεία Εκδήλωσης, (Δευτ.-Παρ.: 10:00-17:00), τηλ: 2103645629

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: