Σχέση από απόσταση: Πώς θα καταλάβεις ότι πρέπει να χωρίσεις;

Με τον σύντροφό μου είμαστε σε σχέση από απόσταση το τελευταίο 5μήνο. Έχει αλλάξει η συμπεριφορά του και έχουμε προβλήματα το τελευταίο δίμηνο.

Υποψιάζομαι ότι με απατά αλλά όχι στη χώρα που βρίσκεται. Αλλά με κάποια που είναι εδώ. Όταν του είπα ανοιχτά όλες τις υποψίες μου, δεν το παραδέχτηκε φυσικά και μου ζήτησε χρόνο να σκεφτεί.

Το προηγούμενο ΣΚ ήρθε Ελλάδα χωρίς να μου το πει και εγώ τον έπιασα γιατί είχα υποψίες. Φυσικά πάλι δεν παραδέχτηκε τίποτα. Αξίζει να προσπαθήσω για κάποιον με αυτή τη συμπεριφορά ή χάνω τον χρόνο μου;

Στο ερώτημά σας απάντησε ο ψυχοθεραπευτής – σύμβουλος ψυχικής υγείας Νικόλαος Βαμβακάρης

Αγαπητή αναγνώστρια,

Οι σχέσεις από απόσταση έχουν κάποιες παραπάνω δυσκολίες διότι η καθημερινότητα των ανθρώπων είναι διαφορετική και αυτό τους εμποδίζει να επικοινωνούν καθημερινά και να επιλύουν τις όποιες διαφορές τους.

Όσον αφορά στις υποψίες σας αλλά και την στάση του συντρόφου σας ο όποιος δεν σας ειδοποίησε όταν ήρθε στην Ελλάδα, θα ήταν ωφέλιμο να επικοινωνήσετε μαζί του σαν μια τελευταία απόπειρα να καταλάβετε τη δική του πλευρά αλλά και εκείνος τη δική σας.

Εάν μέσω της επικοινωνίας αυτής, δεν καταφέρετε να φτάσετε σε ασφαλή συμπεράσματα για τη σχέση σας τότε θα είστε και εσείς πιο σίγουρη για την απόφαση σας.

Νικόλαος Βαμβακάρης
Ψυχοθεραπευτής – σύμβουλος ψυχικής υγείας
Υψηλάντου 172, T.K. 18535, Πειραιάς
τηλ: 210-4296363

Σχέση από απόσταση: Τι γίνεται όταν ο ένας από τους δύο πρέπει να εγκαταλείψει τον τρόπο ζωής του;

Σχέση από απόσταση: Ο φόβος ότι δεν θα τα καταφέρετε

Σχέση από απόσταση: Πώς θα την κάνετε να πετύχει;

sxeseis-teen

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: