Σχέδιο επανεκκίνησης της ΔΗΜΑΡ


Σχέδιο επανεκκίνησης της ΔΗΜΑΡ με την εκλογή νέου γραμματέα και Εκτελεστικής Επιτροπής και πακέτο πέντε πρωτοβουλιών ανακοίνωσε στην ΚΕ του κόμματος ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος .

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ περιγράφοντας τις εκλογικές επιδιώξεις του Κινήματος Αλλαγής και τις υποχρεώσεις της ΔΗΜΑΡ που απορρέουν τους επόμενους κρίσιμους μήνες, εισηγήθηκε την εκλογή νέας Εκτελεστικής Επιτροπής και νέου Γραμματέα ο οποίος, όπως είπε, θα αφοσιωθεί στις δύσκολες οργανωτικές απαιτήσεις της εκλογικής χρονιάς που ξεκίνησε. Η νέα Εκτελεστική Επιτροπή θα συνεδριάζει τουλάχιστον μία φορά το 15μερο και θα αντιμετωπίσει τα θέματα πολιτικής και οργανωτικής φύσης σε αυτή την δύσκολη χρονιά στο πλαίσιο πάντοτε των αποφάσεων της Κεντρικής Επιτροπής.

«Αυτό κρίνεται απολύτως αναγκαίο, καθώς η φετινή χρονιά θα είναι πυκνή από πλευράς πολιτικών γεγονότων και για να ανταποκριθεί το κόμμα απαιτείται ετοιμότητα και εγρήγορση. Μία Εκτελεστική Επιτροπή με ανανέωση αλλά και περιφερειακή διάρθρωση για να αντιμετωπίσουμε όλες τις προκλήσεις», τόνισε και ανακοίνωσε την ανάληψη πρωτοβουλιών και εκδηλώσεων, μεταξύ άλλων για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενίσχυση της παρουσίας της ΔΗΜΑΡ σ” όλη την Ελλάδα.

Η ενίσχυση της αυτονομίας του Κινήματος Αλλαγής είναι η απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, υποστήριξε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ανοίγοντας την συνεδρίαση της ΚΕ του κόμματος. « Ισχυρή αυτόνομη κεντροαριστερά χωρίς αυταπάτες και λαϊκισμό αλλά με σταθερό ευρωπαϊκό προσανατολισμό σημαίνει ξεκάθαρη πολιτική και ιδεολογική οριοθέτηση τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τη ΝΔ. Έχουμε τις δικές μας θέσεις και προτάσεις. Είμαστε με τις θέσεις μίας σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας, όπως εφαρμόσθηκε πετυχημένα σε χώρες της ΕΕ, οδηγώντας σε ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο με κοινωνική συνοχή και δικαιοσύνη και σύγχρονες υπηρεσίες κοινωνικής πολιτικής και όχι τον κρατισμό με επιδοματικές πολιτικές αναπαραγωγής της φτώχειας», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Θεοχαρόπουλος. Εξήγησε ότι «αυτόνομη πορεία και αυτοδύναμη στρατηγική σημαίνει ότι χαράσσεις πολιτική με βάση τις θέσεις σου και όχι ετεροπροσδιοριζόμενος. Ο χώρος μας, το Κίνημα Αλλαγής, οφείλει να μείνει αταλάντευτα προσηλωμένος στην επιλογή για πολιτική αυτονομία».

Πολιτική

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: