Σχεδιάζεις ένα καλοκαιρινό διήμερο; Σου φτιάχνουμε τη βαλίτσα!

Το καλοκαιράκι είναι επιτέλους εδώ και πλέον, οι μικρές αποδράσεις των ΣΚ μέχρι τον Αύγουστο είναι σχεδόν εβδομαδιαία υπόθεση! Γεμίζεις μπαταρίες, μαυρίζεις, ξεκουράζεσαι και χαίρεσαι το καλοκαίρι όμως… Η βαλίτσα σε αγχώνει! Ενώ θέλεις να πάρεις μαζί σου όσο λιγότερα γίνεται, καταλήγεις να «παραγεμίζεις» τη βαλίτσα και το νεσεσέρ σου με πράγματα που δεν σου είναι τελικά χρήσιμα. Τέλος όμως όλα αυτά! Είμαστε εδώ για να φτιάξουμε μαζί σου τη βαλίτσα της απόδρασης και να τη γεμίσουμε μόνο με τα απαραίτητα που θα σε κάνουν να δείχνεις stylish και κούκλα! Στάση πρώτη: Το RIVER WEST! Ο παράδεισος του fashion & beauty shopping ήταν ξεκάθαρα ο απόλυτος προορισμός για να βρούμε όλα όσα θα χρειαστείς. Έχουμε και λέμε…

Τρία είναι τα βασικά look που χρειάζεται να πάρεις μαζί σου. Ένα πρωινό που όμως μπορείς να το φορέσεις και το απόγευμα, το look της παραλίας κι ένα πιο βραδινό στυλ. Ναι, φυσικά και τα βρήκαμε όλα στο RIVER WEST, πάμε να τα δούμε και μαζί!

Το πρωινό cool white

Το λευκό είναι αδιαμφισβήτητα αριστοκρατικό και το συνδυάσαμε στην πιο cool, bohemian-rock εκδοχή του.

Σχεδιάζεις ένα καλοκαιρινό διήμερο; Σου φτιάχνουμε τη βαλίτσα!

Στην Attrattivo θα βρεις το τέλειo τοπ που κολακεύει απίστευτα. Συνδυασμένο με ένα κλασικό λευκό, τζιν σορτς είναι ο ιδανικός συνδυασμός για την πρωινή σου βόλτα. Το καπέλο είναι απαραίτητο φυσικά και η belt bag ιδανική. Το σύνολο ολοκληρώνουν τα ψάθινα mules μιας και είναι η απόλυτη τάση της σεζόν. 

Το look της παραλίας

Μπαίνοντας στα Women’s Secret πραγματικά δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις! Η καλύτερη επιλογή ωστόσο για μία μικρή απόδραση πρέπει να είναι elegant συνδυάζοντας τις τάσεις της εποχής και κάναμε την καλύτερη!

Σχεδιάζεις ένα καλοκαιρινό διήμερο; Σου φτιάχνουμε τη βαλίτσα!

Το ολόσωμο μαγιό με τον έναν ώμο και το βολάν είναι ιδανική επιλογή για κάθε σωματότυπο και θα σε βολέψει απίστευτα! Το παρεό φυσικά είναι το item πασπαρτού των διακοπών ενώ το καπέλο και τα γυαλιά επιβάλλονται!

Η μεγάλη ψάθινη, σε bohemian ύφος, τσάντα θα χωρέσει την πετσέτα σου, τα αντηλιακά, βιβλία, tablet και ο, τι άλλο αποφασίσεις να πάρεις μαζί σου και τέλος, τα σανδάλια σε καφέ με animal print λεπτομέρειες θα ολοκληρώσουν το beach look σου. 

Βράδια στο νησί

Στα Benetton βρήκαμε με το απόλυτο φόρεμα για απόδραση το Σαββατοκύριακο και θα το λατρέψεις γιατί συνδυάζει την άνεση με τη λάμψη, τις τάσεις με το κλασικό και τονίζει το μαύρισμά σου! Το καφέ του χρώμα περιέχει στην πλέξη χρυσή κλωστή και έτσι του δίνει επιπλέον πόντους Glam ενώ το μήκος του είναι ιδανικό! Η Ιωάννα μας είναι 1,65 και δεν χρειάζεται τακούνια!Σχεδιάζεις ένα καλοκαιρινό διήμερο; Σου φτιάχνουμε τη βαλίτσα!

Ένα clutch με κεντήματα κι έντονα χρώματα δίνει ένταση στο στιλ σου και έτσι δεν χρειάζεσαι κoσμήματα ενώ, ένα μαντήλι στα μαλλιά τυλιγμένο σαν turban σου λύνει τα χέρια όσον αφορά τα μαλλιά σου. Τέλος, οι flat εσπαντρίγιες είναι ό, τι πιο άνετο και stylish μπορείς να φορέσεις έτσι ώστε να ευχαριστηθείς τη βόλτα σου και να τραβήξεις τα βλέμματα για όλους τους σωστούς λόγους. 

Και τώρα για το νεσεσέρ σου… Ξέρουμε πως ο πειρασμός να πάρεις μαζί σου τα πάντα είναι τεράστιος (έτσι κάνεις συνήθως) αλλά δεν χρειάζεται. Μπορείς να πακετάρεις ένα ελαφρύ νεσεσέρ και να μην σου λείψει τίποτα. Στα Gallerie de Beaute στον 1ο όροφο του RIVER WEST βρήκαμε όλα όσα θα χρειαστείς! Λοιπόν…

Σχεδιάζεις ένα καλοκαιρινό διήμερο; Σου φτιάχνουμε τη βαλίτσα!

Πρώτα από όλα θα διαλέξεις ένα νεσεσέρ-βαλιτσάκι με μαλακό ύφασμα έτσι ώστε να χωράει όλα όσα θες αλλά να μπορείς να το τρυπώσεις στη βαλίτσα σου. Επειδή λοιπόν θα κάθεσαι με τις ώρες στον ήλιο, το αντηλιακό και το After Sun επιβάλλονται και για μία μικρή απόδραση το Garnier, Ambre Solaire Ideal Bronzer SPF 20 είναι ό,τι πρέπει. Μετά τον ήλιο, θα φορέσεις σε όλο το σώμα το Nivea Sun, After Sun Moisture και μην ξεχάσεις να το βάλεις στο ψυγείο του ξενοδοχείου για extra αίσθηση δροσιάς. Το ντεμακιγιάζ σου μπορείς να το αφήσεις για 2 μέρες στα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ Bioten Cleansing Wipes αλλά όλα τα υπόλοιπα είδη της περιποίησής σου πρέπει να τα μεταφέρεις σε μικρά μπουκαλάκια. Στο Gallerie de Beaute θα βρεις (εκτός από όλα τα προϊόντα εκεί έξω #beautyheaven) και μικρές συσκευασίες που μπορείς να γεμίσεις με τα αγαπημένα σου προϊόντα. Για τα μαλλιά σου το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα λάδι περιποίησης όπως το L’ Oreal Paris, Elvive Extraordinairy Oil. Τέλος, το μακιγιάζ σου θα πρέπει να είναι ελαφρύ (άσε το μαυρισμένο σου πρόσωπο να λάμψει) και έτσι μπορείς να εξομαλύνεις τυχόν ατέλειες με το Lancaster, Suncare Sun Sensitive Invisible Compact Cream SPF50 που έχει τέλεια υφή και χρώμα ενώ παράλληλα σε προστατεύει. Ένα κονσίλερ όπως το Instant Age Rewind της Maybelline είναι ό, τι πρέπει για κάλυψη και ενυδάτωση (το χρησιμοποιείς και σαν μεικάπ) ενώ το bronzer της Erre Due θα τονίσει το μαύρισμά σου και θα σου δώσει λίγη επιπλέον λάμψη. Η Ulimited Mascara Της L’ Oreal Paris θα δώσει ένταση στις βλεφαρίδες σου και το ζουμερό κοραλλί κραγιόν της Clinique μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μάγουλα και χείλη για το πιο φρέσκο αποτέλεσμα ever!

Όπως αντιλαμβάνεσαι, με μία βόλτα στα RIVER WEST μπορείς να γεμίσεις τη βαλίτσα σου με τα απαραίτητα και να βρεις ακόμα περισσότερη fashion & beauty έμπνευση για κάθε σου στιγμή! Καλό ταξίδι!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: