Σχεδιασμός & έρευνα για τα νέα γυαλιά «pop»

Σχεδιασμός & έρευνα για τα νέα γυαλιά «pop»

Με νέες φόρμες και πλούσια χρώματα, η νέα συλλογή Γυαλιών POLAROID Χειμώνας 2018 αποτελεί σύμβολο της ποπ κουλτούρας για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Τα νέα γυαλιά ξεχωρίζουν για τον σύγχρονο σχεδιασμό τους και τους χαρούμενους χρωματικούς συνδυασμούς. Το στιλ, το χρώμα και η τεχνολογία είναι οι τρεις λέξεις-κλειδιά για την Polaroid, που απηχούν την αποστολή της: να κάνει την ομορφιά προσιτή σε όλους, προστατεύοντας τα μάτια τους από τις ακτίνες UV, χάρη στους πολωτικούς φακούς.

Οι νέες συλλογές, που είναι έμπνευσης και σχεδιασμού του Safilo Design Studio στο Μιλάνο, είναι αποτέλεσμα συνεχών σχεδιαστικών ερευνών και πειραματισμών, οι οποίοι για αυτή τη σεζόν μεταφράζονται σε εξαιρετικά ελαφριές θηλυκές μεταλλικές φόρμες και παστέλ αποχρώσεις για τα γυναικεία μοντέλα και σε καθαρές, βασικές γραμμές και κομψές αποχρώσεις για τα ανδρικά γυαλιά.

Η λεπτομέρεια του πίξελ – το εμβληματικό στοιχείο-υπογραφή της Polaroid και συνάμα, τεράστια πηγή έμπνευσης λόγω του ζωηρού του μοτίβου και χρωμάτων – εμφανίζεται στους φακούς και εσωτερικά, στα ακροβραχιόνια.     

Γυαλιά ηλίου PLD 6036/S & PLD 6035/S, γυαλιά οράσεως PLD D328

Αποτυπώνοντας ιδανικά την ταυτότητα της Polaroid, τα νέα μοντέλα γυαλιών αποπνέουν μια ποπ αίσθηση με τις ζωηρές χρωματικές τους πινελιές στους βραχίονες των γυαλιών οράσεως και το ελαφρώς καθρεπτέ εφέ στους φακούς των γυαλιών ηλίου, λεπτομέρειες που συνδυάζονται χρωματικά με το βέλος που έχει σχεδιαστεί στην αρχή των βραχιόνων.  

Γυαλιά ηλίου PLD 6032/S και PLD 6033/S

Αυτά τα δύο ελαφρώς στρογγυλεμένα γυαλιά ηλίου σε φόρμα πιλότου, με τη μοναδική τους μεταλλική δομή να συνδυάζεται με ένθετα πλαίσια, αποτελούν απολύτως απαραίτητα αξεσουάρ. Τα δύο μοντέλα, τα οποία είναι unisex, έχουν ενισχυθεί από νέους, συναρπαστικούς χρωματιστούς καθρεπτέ φακούς, για ένα συγκλονιστικό εφέ που τονίζει τα μάτια.    

Τα γυαλιά ηλίου PLD 6032/s διατίθενται σε ταρταρούγα/χρυσό με χρυσούς καθρεπτέ φακούς, πράσινο/χρυσό με μπλε φακούς, λιλά/χάλκινο χρυσό με ροζ καθρεπτέ φακούς και μαύρο/ασημί με γκρι φακούς.       

Τα γυαλιά ηλίου PLD 6033/s διατίθενται σε μπλε/ασημί με μπλε καθρεπτέ φακούς, ταρταρούγα/χρυσό με χρυσούς καθρεπτέ φακούς, πράσινο/χρυσό με πράσινους καθρεπτέ φακούς και μαύρο/ασημί με γκρι φακούς.

 

 Γυαλιά ηλίου PLD 8025/S και PLD 8026/S

Αυτά τα νέα γυαλιά ηλίου σε πολυανθρακικό σκελετό χαρακτηρίζονται από τη χρωματιστή λεπτομέρεια «βέλος» που φέρει το τυπωμένο το λογότυπο της Polaroid, τα μεταλλικά στοιχεία στο μπροστινό τμήμα και το εμβληματικό σύμβολο πίξελ που εμφανίζεται στο εσωτερικό των ακροβραχιόνιων. Μια ζωηρή, χαρούμενη χρωματική παλέτα παίζει με τις αντιθέσεις μεταξύ των ματ αποχρώσεων των σκελετών και των καθρεπτέ φακών.

Τα γυαλιά ηλίου PLD 8025/S διατίθενται σε ματ αποχρώσεις με καθρεπτέ φακούς: μοβ με μοβ καθρεπτέ φακούς, καφέ με γκρι φακούς, πράσινο με πράσινους καθρεπτέ φακούς, μαύρο με γκρι φακούς, ταρταρούγα με ασπρόμαυρο ριγέ μοτίβο και γκρι φακούς, ταρταρούγα με κυανόλευκο ριγέ μοτίβο και γκρι φακούς.

Τα γυαλιά ηλίου PLD 8026/S διατίθενται επίσης σε ματ αποχρώσεις με καθρεπτέ φακούς: μοβ με μοβ καθρεπτέ φακούς, πράσινο με πράσινους καθρεπτέ φακούς, μαύρο με γκρι φακούς, καφέ με γκρι φακούς, ταρταρούγα με μοτίβο «κόκκινες καρδιές» και γκρι φακούς, ταρταρούγα με μοτίβο «δάκρυα» και γκρι φακούς.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: