Survivor: «Τρελά» νούμερα τηλεθέασης – Δύσκολη νύχτα για τις ομάδες – Τραυματίζεται η Παπαδοπούλου (trailer)

Σάρωσε και χθες σε τηλεθέαση το Survivor που συνεχίζει την τρελή του πορεία στους πίνακες της Nielsen.
Η μάχη για την ασυλία την οποία έχασαν οι «Μαχητές» και το «Συμβούλιο του Νησιού» που ακολούθησε και οδήγησε 4 από αυτούς στη θέση του προτεινόμενου προς αποχώρηση, έφερε στο ριάλιτι περιπέτειας του ΣΚΑΪ ποσοστά τηλεθέασης 43,6% και 60,9% σε γενικό σύνολο και δυναμικό κοινό αντίστοιχα! Έφτασε μάλιστα μέχρι το 75,2%!
Χαρακτηριστικό των ανατροπών που έχει φέρει στην ελληνική τηλεόραση είναι ότι η σειρά «Έλα στη θέση μου» ήταν πρώτη στο γενικό σύνολο με 21,5% καθώς εκείνη την ώρα δεν προβαλλόταν το Survivor. Το Μπρούσκο που βρέθηκε απέναντι συγκέντρωσε 20,4%, η Μουρμούρα 16,9%, οι Συμμαθητές 11,7% και ο «Αστέρας Ραχούλας» – ο οποίος πριν το Survivor σάρωνε – «βυθίστηκε» στο 11,4%.
Στο αποψινό επεισόδιο, Τρίτη 28 Μαρτίου, οι δύο ομάδες περνούν την πιο δύσκολη νύχτα λόγω πολύ κακών καιρικών συνθηκών. Στο αγώνισμα επάθλου σοβαρός δείχνει να είναι ο τραυματισμός της Ειρήνης Παπαδοπούλου, ενώ η Ελισάβετ των «Μαχητών» υποστηρίζει ότι 4 άνδρες της ομάδας σκοπεύουν να φτάσουν ενωμένοι μέχρι την ένωση.

Δείτε το trailer.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: