Survivor: Σχεδόν 2,8 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν το πάρτι της ένωσης – Τι θα δούμε σήμερα (trailer)

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor καθήλωσε τους τηλεθεατές, αφού το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον τους.

Σημειώθηκε μάλιστα νέο ρεκόρ τηλεθέασης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, ο τυφώνας τηλεθέασης του Survivor άγγιξε το εντυπωσιακό νούμερο των 2.774.769 τηλεθεατών, καταγράφοντας 72,9% μέσο όρο στο νεανικό κοινό 15-44, ενώ έφτασε μέχρι και 83,8%!

Παράλληλα οι μέσοι όροι στα επιμέρους κοινά σημείωναν εκπληκτικά νούμερα: στις γυναίκες 15-24 87,2%, στα παιδιά 77,2% και στους άνδρες 25-34 87,1%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΚΑΪ χτύπησε κόκκινο στο μέσο όρο της ημέρας στο νεανικό κοινό αφού ήταν πρώτος με 35,9%.

Ένα νέο επεισόδιο του Survivor έρχεται απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να βρίσκονται στην ίδια παραλία. Ποιες είναι οι εκπλήξεις που επιφυλάσσουν οι «Διάσημοι» στους «Μαχητές» για το καλωσόρισμα; Πόσο εύκολα θα μπορέσουν οι «Μαχητές» να προσαρμοστούν στο νέο τους «σπίτι»; Θα υπάρξουν συγκρούσεις ανάμεσα στους παίκτες ή μόνο στον αγωνιστικό χώρο θα είναι αντίπαλοι;
Στο αποψινό επεισόδιο οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας. Ένα έπαθλο που όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμη πιο απαραίτητο στους παίκτες, αφού πλέον οι μέρες που βρίσκονται μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους αυξάνονται και η νοσταλγία μεγαλώνει…

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: