Survivor: Στα «μαχαίρια» Σώζων-Εύη – Κόντεψε να βάλει τα κλάματα η Ροδάνθη από τα σχόλια των Μαχητών (videos)

Δεν φαίνεται να υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο βελτίωσης στη σχέση μεταξύ Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου και Εύης Σαλταφερίδου.

Όπως είχαμε δει και στο trailer, ο Σώζων της είπε «Δεν μιλάω πίσω από την πλάτη κανενός. Στα λέω στα ίσια φάτσα-κάρτα, χύμα-τσουβαλάτα, σταράτα, ξερά» με τη συμπαίκτριά του να του απαντά «Είσαι άντρας και να τα φοράς τα παντελόνια σου». «Τα παντελόνια μου τα φοράω εδώ πέρα, τα μπατζάκια μου ξεχωρίζουν κι αν θέλεις έλα να το εξακριβώσεις!» ανταπάντησε ο Σώζων.
«Προσπαθεί να τους κατηγορεί όλους, αλλά από μπροστά τους όλους τους αγαπάει. Φτάσαμε σε ένα σημείο ο Σώζων να μας γλεντάει ομαδικώς» είπε μπροστά στην κάμερα η Εύη Σαλταφερίδου.

Στην παραλία των Μαχητών υπήρξε μια παρεξήγηση με τη Ροδάνθη Καπαρού, καθώς μετά την κίνησή της να διαλέξει το μεγαλύτερο κομμάτι καρύδας, σχολιάστηκε μεταξύ σοβαρού κι αστείου από τους συμπαίκτες της, που της είπαν ότι δεν κουράστηκε πολύ στο αγώνισμα.
Στη συνέχεια η Ροδάνθη άφησε την καρύδα και δεν ήθελε να φάει καθόλου, παρά το γεγονός ότι οι συμπαίκτες της επέμεναν να πάρει το πιάτο της.
Η Ροδάνθη έδειξε να στεναχωριέται πολύ και ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα γιατί ένιωσε αδικημένη, όπως είπε, ενώ θεώρησε πως δεν της το είπαν για πλάκα.
«Από την πρώτη μέρα που μπήκε στο παιχνίδι είναι η πρώτη που μπαίνει στη σειρά για φαγητό και είναι η πρώτη που επιλέγει το μεγαλύτερο κομμάτι» δήλωσε μπροστά στην κάμερα ο Χάρης Γιακουμάτος.

Το προηγούμενο βράδυ Μαχητές και Διάσημοι συζήτησαν για την αποχώρηση του Στέλιου Κρητικού, την οποία κανείς δεν πίστευε ότι θα συμβεί.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: