Survivor spoiler: Πετάει για Άγιο Δομίνικο – Μπαίνει στο παιχνίδι ο πρώην!

Προς Άγιο Δομίνικο πετάει αυτή την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr o νέος παίκτης του Survivor Σάκης Κατσούλης.

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο νέος παίκτης και… πρώην της παίκτριας των μπλε, της Μαριαλένας.

Όπως πληροφορείται το Newsbomb.gr βρίσκεται στο αεροπλάνο και κατευθύνεται προς τις παραλίες της Δομινικανής Δημοκρατίας, όπου θα μπει σε μία από τις δύο ομάδες.

Ποιος είναι ο νέος παίκτης:

Ο Αλέξης Μίχας, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», αποκάλυψε ποιος είναι ο νέος παίκτης. Ο λόγος για τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος είναι 30 ετών και είναι επιχειρηματίας.

«Έψαχνα χθες αναλυτικά το Instagram του για να δω ποιος είναι αυτός ο παίκτης που φεύγει για τον Άγιο Δομίνικο και είδα δύο κομβικές φωτογραφίες με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η μία είναι από τα γενέθλιά του, τα 29α γενέθλιά του. Η άλλη είναι από την ημέρα της ορκωμοσίας του στον στρατό. Πολύ προσωπικές φωτογραφίες. Δεν ξέρω τι συμβαίνει μεταξύ τους. Σίγουρα έχουν μια στενή σχέση. Η Μαριαλένα τώρα είναι με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη» ανάφερε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Πηγή: newsbomb.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: