Survivor Spoiler: Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό παίκτη

Όσο προχωρούν τα επεισόδια, το κλίμα εντείνεται από κάθε άποψη.

Οι παίκτες του Survivor φαίνεται να αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες. Σε ψυχολογικό επίπεδο, μπορούμε να φανταστούμε ότι οι συνθήκες επιβίωσης δεν ευνοούν ιδιαίτερα. Όταν δεν τρως καλά, δεν κοιμάσαι και έχεις από πάνω αγωνίσματα στα οποία πρέπει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό, τα πράγματα εκ των πραγμάτων γίνονται πολύ δύσκολα.

Όσο περνάνε τα επεισόδια, ωστόσο, οι συμμετέχοντες αρχίζουν να χάνουν την υπομονή τους σε πολλά πράγματα. Οι τσακωμοί είναι πολύ εύκολο να γίνουν. Οι διαφωνίες κάνουν όλο και περισσότερο την εμφάνισή τους.

Η αδυναμία που νιώθουν, όμως, σωματικά σε συνδυασμό με τις δυσκολίες των αθλημάτων, ευνοούν την πρόκληση ατυχημάτων και τραυματισμών. Το να κάνεις αυτές τις δοκιμασίες επιτυχημένα είναι από μόνο του κάτι πολύ δύσκολο, πόσο μάλλον όταν σε πιέζει ο χρόνος.

Η παραγωγή του Survivor φαίνεται τώρα να έχει να αντιμετωπίσει κάτι ακόμα. Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορούν φήμες ότι σε ένα από τα επεισόδια που ήδη έχουν γυριστεί, ένας από τους παίκτες τραυματίστηκε και, μάλιστα, σοβαρά. Ο παίκτης λέγεται ότι ανήκει στην μπλε ομάδα και ότι, μάλιστα, είναι και πολύ αγαπητός στο κοινό.

Αν, όμως, πράγματι οι πληροφορίες ισχύουν, δημιουργείται πρόβλημα.

Φήμες υπάρχουν σχετικά με τον σοβαρό τραυματισμό παίκτη της μπλε ομάδας.

Σε περίπτωση που αυτές βγουν αληθινές, δημιουργείται πρόβλημα στην παραγωγή.

Μάλλον η λύση βρίσκεται μόνο στην επιστροφή κάποιου παίκτη που έχει ήδη αποχωρήσει.

Το ζήτημα είναι ποιου;

Πηγή: queen.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: