Survivor παρασκήνιο: Η απαράδεκτη κίνηση της Εύης πριν αποχωρήσει! [Βίντεο]

Χτες ολοκληρώθηκε άλλη μια εβδομάδα, η τελευταία ως ομάδες, αφού μετά την αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου, το Survivor από την Κυριακή γίνεται αναγκαστικά ατομικό, μιας και οι παίκτριες από την ομάδα των Μαχητών… εξαφανίστηκαν!

Η Εύη λοιπόν ήταν εκείνη που αποχώρησε χτες από τον Άγιο Δομίνικο αφού είχε συγκεντρώσει λιγότερες θετικές ψήφους από τον Νικόλα Αγόρου, ο οποίος ήταν ο έτερος υποψήφιος!

Ωστόσο η κίνηση της όμορφης γυμνάστριας κατά την αποχώρησή της μας απογοήτευσε πολύ! Ποια ήταν αυτή; Ότι όχι απλά δεν χαιρέτησε τους Μαχητές, αλλά δεν έκανε καν την κίνηση να πάει προς το μέρος του! Σε προηγούμενες αποχωρήσεις είχαμε παρατηρήσει ότι είτε χαιρετούσαν τους παίκτες και των δύο ομάδων, είτε πήγαιναν προς τα μέρος τους απλά έκοβε τα πλάνα η παραγωγή!

Χτες είδαμε την Εύη με το που χαιρέτησε τους συμπαίκτες της να κάνει κίνηση από την ακριβώς αντίθετη πλευρά, να παίρνει την δάδα της και να αποχωρεί! Και αυτό γίνεται ακόμα πιο απαράδεκτο αν αναλογιστεί κανείς πως στους Διάσημους βρίσκονται δύο παιδιά που πέρασαν πολλά μαζί, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιάννης Τσίλης! Με την Κατερίνα μάλιστα όπως όλοι θυμάστε ήταν και κολλητές!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω και βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας:

Πηγή: athensmagazine.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: