Survivor: Ο Τριαντάφυλλος προδίδει πως "ο Σάκης Κατσούλης βλέπει μόνο μια λέξη… Μαριαλένα"

Όσα είπε ο Τριαντάφυλλος για το πρώην ζευγάρι του Survivor!

Στους παίκτες της μπλε ομάδας του Survivor και πρώην συντρόφους στην ζωή θέλησε να αναφερθεί ο Τριαντάφυλλος στο επεισόδιο της Τρίτης. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να… προδώσει πως ακόμα υπάρχει ενδιαφέρον τουλάχιστον από την πλευρά του Σάκη Κατσούλη προς την Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

«Ο Σάκης με τον Άλεξ τα υποκινούν λίγο τα πράγματα… Και αυτή που παίζει καταλυτικό ρόλο είναι μία… Είναι η Μαριαλένα εννοείται» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Γιατί ο Σάκης είναι υπερκαψούρης, υπερωτευμένος και λατρεύει την Μαριαλένα».

«Δεν βλέπει τίποτα άλλο. … Δηλαδή ποιο Survivor, ποιοι φοίνικες και ποιες καρύδες! Βλέπει μόνο μια λέξη στα μάτια του… Μαριαλένα! Ότι του πει η Μαριαλένα μόνο. Οπότε πιστεύω ότι ο Σάκης, και κάτι άλλο να θέλει να κάνει, άμα του πει κάτι η Μαριαλένα είναι πραγματικά… Μαριαλένα» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Τέλος, με χαμόγελο, ο Τριαντάφυλλος τόνισε για τον Σάκη Κατσούλη πως «είναι πολύ ερωτευμένος, την αγαπάει πραγματικά και νομίζω την ακούει».

Πηγή: zappit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: