Survivor: Με θετικό κρούσμα κορονοϊού, πώς έγινε ο ημιτελικός;

Survivor: Ο ημιτελικός διεξήχθη ενώ νωρίτερα υπήρξε θετικό κρούσμα κορονοϊού – Υπάρχει εξήγηση σε αυτό;

Το βράδυ της Κυριακής (4/7) πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Βεΐκου ο ημιτελικός του Survivor.

Μετά από δύο ψηφοφορίες, Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος πέρασαν στον τελικό ο οποίος θα γίνει σήμερα στις 21:00. Στο ανοιχτό θέατρο του Γαλατσίου υπήρχαν συγγενείς και φίλοι των φιναλίστ οι οποίοι μπήκαν μόνο με προσκλήσεις, ενώ είδαμε και τους παίκτες που πέρασαν από το φετινό ριάλιτι επιβίωσης.

Στο live υπήρξαν πέντε απουσίες παικτών, με τους Τζέιμς και Νικολέτα να είναι μέσα σε αυτούς, ενώ πριν την έναρξη τους είδαμε στο χώρο του θεάτρου. Ο «πρίγκιπας» αποχώρησε χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος, ενώ η νεαρή χορεύτρια ανακοίνωσε μέσα από Instragram story πως βγήκε θετική στον κορονοϊό.

Όσοι βρέθηκαν στο Γαλάτσι έκαναν πρώτα rapid test ώστε να επιτραπεί η είσοδος, όμως εδώ προκύπτει ένα εύλογο ερώτημα. Πώς διεξήχθη ο ημιτελικός, ενώ βρέθηκε θετικό κρούσμα;

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες του gossip-tv.gr, η Νικολέτα ήρθε σε επαφή με άλλους παίκτες, κάτι που αυξάνει το κίνδυνο της μετάδοσης του ιού. Η λογική λέει πως ο ημιτελικός έπρεπε να αναβληθεί, καθώς στο Άλσος υπήρξε αρκετός κόσμος που μπορεί να ήρθε σε επαφή με τους παίκτες.

Ο Γιώργος Λιανός όταν ανακοίνωσε τους απόντες του ημιτελικού, ανέφερε πως δεν βρίσκονται εκεί για προσωπικούς λόγους, ενώ ο ΣΚΑΙ δεν έχει δώσει καμία απάντηση επί του θέματος, κάτι που θα έπρεπε να γίνει, καθώς το θέατρο δεν ήταν ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά κοντά στα 200 άτομα.

Πηγή: newsbomb.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: