Survivor: Μάχη για την ασυλία – Απόψε το παιχνίδι γίνεται μεικτό – Ποιοι θα είναι υποψήφιοι; (trailer)

Χθες ο Πάνος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και αποχώρησε… Πριν την ανακοίνωση του Τανιμανίδη ο Ηλίας και ο Πάνος δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.
Στον αγώνα επάθλου που προηγήθηκε κέρδισε η Μελίνα στις γυναίκες και ο Νικόλας στους άντρες. Η Μελίνα επέλεξε την Κατερίνα για να μοιραστεί το έπαθλο, ενώ ο Νικόλας αρνήθηκε να διαλέξει έναν από τους δύο συμπαίκτες του κι έτσι παραχώρησε τη θέση του στη Βιργινία…
Χθες ο Τανιμανίδης τους ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα γίνει μεικτό, δηλαδή θα αγωνίζονται πλέον και άντρες με γυναίκες. Κατά συνέπεια μόνο ένας θα κερδίζει ασυλία, ενώ θα αναδεικνύονται δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση στα επόμενα δύο συμβούλια που απομένουν μέχρι την τελική φάση.
Απόψε θα δούμε το πρώτο μεικτό αγώνισμα, με τους παίκτες να δίνουν μάχη για την ατομική ασυλία. Ποιος θα πάρει την ασυλία και ποιοι θα είναι υποψήφιοι; Θα το μάθουμε το βράδυ της Τετάρτης.
Πάντως οι πληροφορίες στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι από τους δύο Μαχητές μόνο ο Ηλίας Γκότσης θα φτάσει στην τελική τετράδα…
Survivor: Τετάρτη 4 Ιουλίου, στις 22.15, στον ΣΚΑΪ…

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: