Survivor: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Μαριπόζα Κρεμλίδου μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το παιχνίδι

Πριν από λίγες ημέρες η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor, καθώς ένα πρόβλημα υγείας την ταλαιπωρούσε αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, σήμερα η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου επέστρεψε στα social media μετά από απουσία δύο μηνών και έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor.

Η πρώην παίκτρια της Μπλε ομάδας ανήρτησε κάποιες φωτογραφίες από τη συμμετοχή της στο Survivor και έγραψε:

«ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ μια φράση που λεμέ συχνά αλλά δεν καταλαβαίνουμε την σημασία της ,χαμένοι πολλές φορές στην καθημερινότητα μας … ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδίας όσους αφιέρωσαν χρόνο από την μέρα τους στο να μου στείλουν μηνύματα και στο να μου γράψουν σχόλια (θετικά-αρνητικά) και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την τόση αγάπη που μου δίνετε αλήθεια.Το @survivorgreece ήταν πραγματικά μια μοναδική εμπειρία που είχα την τύχη να ζήσω και κρατάω μόνο τα θετικά αλλά δυστυχώς έπρεπε να ακούσω το σώμα μου που υπέφερε και αποχώρησα . Δεν θέλω να σταθώ σε σωστά και λάθη γιατί αυτά, συμβαίνουν παντού́ και πάντα . Αυτό που έχει σημασία είναι η κάθε εμπειρία να μας διδάσκει και να γινόμαστε καλύτεροι από ότι ήμασταν πριν. Και αυτό έγινε ! Στο παιχνίδι έμαθα να εκτιμώ την υγεία , το σπίτι , το φαγητό και τους ανθρώπους μου . Και μην ξεχνάτε : ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ SURVIVORS ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ . Όλοι όσοι παλεύετε με προβλήματα υγειάς και τα ξεπερνάτε , όλοι οι βιοπαλαιστές που κοπιάζετε να πατε φαγητό στο σπίτι σας και σε γενικότερο επίπεδο όσοι ζείτε δυσκολίες και δεν τα παρατάτε ΠΟΤΕ ! Εμείς είμαστε απλώς παίκτες ενός reality … Τα καλύτερα τώρα έρχονται (για όλους

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: