Survivor: Η αλήθεια για την Φαρμάκη. Της γύρισε το μάτι όταν…

Η απουσία της Όλγας Φαρμάκη στοίχισε στους παίκτες – ειδικά στη Δαλάκα- αλλά και στους τηλεθεατές που την συμπαθούσαν αρκετά. Άντρες και Γυναίκες. Η Φαρμάκη δεν είχε εχθρούς και η συμπεριφορά που επέλεξε να έχει στο νησί ήταν να μην ασχολείται με τίποτα…να περνά αδιάφορη και απαρατήρητη και αυτή η επιλογή την έκανε αγαπητή σε πολλούς. Όμως τελικά δεν άντεξε.

Ζήτησε να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Αυτό που δεν γνωρίζουν αρκετοί είναι πως η Όλγα το πάλευε αρκετό καιρό. Είχε μιλήσει με την παράγωγή και νωρίτερα εξηγώντας πως ήθελε να φύγει. Τότε είχαν καταφέρει να την μεταπείσουν.

Όπως έχουν κάνει με πολλούς από το Survivor καθώς και πέρυσι ήταν αρκετοί εκείνοι, που από τον πρώτο μήνα κιόλας ήθελαν να φύγουν. Οι συνθήκες διαβίωσης είναι πολύ δύσκολες. Η καθημερινότητα δεν περικλείεται μόνο σε αυτό το τρίωρο που μεταδίδει ο Σκαϊ.

Είναι ζόρικη η ζωή στην καλύβα. Από την άλλη οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν χρέος να τους εμψυχώνουν και να κάνουν ότι μπορούν ώστε να παραμείνουν.

Αλλά κι αυτό μέχρι ενός σημείου. Τι γίνεται όταν οι παίκτες επιμένουν να φύγουν; ΦΕΥΓΟΥΝ. Αυτό συνέβη και με τη Φαρμάκη, η οποία αν και το πάλεψε μέσα της δεν τα κατάφερε.

Γινόταν μέρα με τη μέρα πιο στενάχωρη, απόμακρη, βυθιζόταν σε σκέψεις, απομονωνόταν, της έλειπε πολύ η Ελλάδα και οι άνθρωποί της και άρχισε να εμφανίζει σημάδια κατάπτωσης και κακής συμπεριφοράς. Για όσους δεν το γνωρίζουν η Όλγα είναι πολύ ευαίσθητη και έχει περάσει πολλά που έχουν κλονίσει την ψυχική της υγεία στο παρελθόν.

Δεν είναι λίγο να πυροβολούν την αδερφή σου, να έχεις μια ανατρεπτική προσωπική ζωή, να βιώνεις αδικίες στην δουλειά, να επιλέγεις ανθρώπους που στο τέλος σε αδίκουν και σε εκμεταλλεύονται συναισθηματικά για να γίνουν παραπάνω γνωστοί. Δεν ήθελε και πολύ. Λύγισε. Το μάτι γύρισε.

Ένιωσε πως εκεί μακριά χάνει τον εαυτό της και άρχισε να αναζητά την αδερφή της… την οικογένεια της και τον σύντροφό της…

Πηγή: blogs.gossip-tv.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: