Survivor 2: Απίστευτη αποκάλυψη για τον “Φραουλίτσα”. Δεν φαντάζεστε με ποια παίκτρια των διάσημων ήταν να γίνουν ζευγάρι

Λίγο μετά το τέλος της σχέσης της με τον ποδοσφαιριστή άρχισε και πάλι να κάνει πιο πυκνές εμφανίσεις. Σε μια από αυτές λοιπόν σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου γνωρίστηκε με τον Νικόλα Αγόρου.

Κι όμως η Eλένη Χατζίδου φτάνοντας στον Άγιο Δομίνικο συνάντησε παλιό της φλερτ και ευτυχώς δεν είναι στην ομάδα των Διασήμων αλλά ανήκει στους Μαχητές. Ένα βράδυ λοιπόν η τραγουδίστρια και το μοντέλο βρέθηκαν σε κοινή παρέα. Εκείνος άρχισε να την πολιορκεί κι εκείνη έδειχνε να κολακεύεται με το ενδιαφέρον του.

Δεν αντάλλαξαν τηλέφωνα, αλλά ξεκίνησαν την επικοινωνία μέσω των κοινωνικών δικτύων. Η Ελένη απαντούσε ευγενικά στα μηνύματα, όμως δεν ήταν έτοιμη για το παρακάτω βήμα. Οπότε, ναι μεν το φλερτ την κολάκευε, ωστόσο δεν ήθελε να εξελιχθεί σε κάτι άλλο.

Και όταν ο Νικόλας το κατάλαβε σταμάτησε να στέλνει, μηνύματα. Πληροφορίες του περιοδικού Λοιπόν αναφέρουν πως ξανασυναντήθηκαν έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα και πάλι σε παρέα κοινών φίλων. Και παρά το γεγονός ότι ή Ελένη ήταν φιλική με τον νεαρό, εκείνος δεν της έδωσε καμία σημασία, κάνοντας πως δεν τη γνωρίζει ή τέλος πάντων ότι δεν τη θυμάται. Αυτό φυσικά εξόpγισε την τραγουδίστρια κι έκτοτε διέκοψαν κάθε επαφή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Να που η μοίρα, όμως τους έφερε και πάλι μαζί. Τώρα, απομένει να δούμε αν δείξουν εντός «Survivor» πως γνωρίζονται ή μια νέα σχέση, για τις ανάγκες της τηλεοπτικής κάμερας, θα ξεκινήσει από μηδενική βάση.

Πηγή: Λοιπόν

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: