Super League: Τελεσίγραφο ομάδων στη NOVA για την καταβολή της δόσης!

Η NOVA δεν έχει δώσει ακόμα τα 3 εκατ. ευρώ της προγραμματισμένης δόσης και οι ομάδες ετοιμάζονται για νομικές ενέργειες εάν δεν μπουν μέχρι την Παρασκευή τα χρήματα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr που προέρχονται από ομάδες που έχουν φτάσει στα… όριά τους στο οικονομικό σκέλος ετοιμάζονται για νομικές ενέργειες εάν η NOVA δεν καταβάλλει το αργότερο έως την Παρασκευή το τίμημα των 3 εκατ. ευρώ ως μία από τις δόσεις για τις οφειλές στις ομάδες, όπως έχει υποχρέωση.

Μάλιστα η συγκεκριμένη καταβολή είχε ήδη καθυστέρηση ενός μηνών μετά από σχετικές συζητήσεις καθώς το συνδρομητικό κανάλι είχε ζητήσει παράταση για να δώσουν τα χρήματα.

Μέχρι στιγμής αυτό το ποσό δεν έχει δοθεί. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές επειδή συνολικά το ποσό μπορεί να έχει φτάσει ακόμα και τα 8 εκατ. ευρώ οι ομάδες είναι στα… κάγκελα. Βασικά οι 12 (σ.σ. πλην των 4 μεγάλων δηλαδή) που έχουν ενοχληθεί ιδιαίτερα και από την στάση της NOVA στο θέμα των ρητρών αλλά και στα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.
Οι εκπρόσωποι των ομάδων έχουν ξεκαθαρίσει με κάθε τρόπο ότι η διακοπή δεν είναι δική τους ευθύνη και πρόκειται για απόφαση του Υφυπουργού. Επίσης πέραν αυτού ως προς τις ρήτρες οι ομάδες τόνιζαν ότι επρόκειτο και για ματς του ΠΑΟΚ που δεν είναι στην Κεντρική Διαχείριση.
Πηγή:www.gazzetta.gr

(?)

Action24.gr

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: