Summer 2020: Έτσι θα ταξιδέψετε με ασφάλεια φέτος το καλοκαίρι

Μπορεί σιγά σιγά να επιστρέφουμε στην κανονικότητα, μετά από τη δοκιμασία που περάσαμε με τον κορωνοϊό, ωστόσο, πολλά πράγματα στην καθημερινότητά μας έχουν αλλάξει. Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ, εμείς όμως φέτος σκεφτόμαστε διπλά για τις διακοπές μας.

Απόλυτη ελευθερία και ασφάλεια

Με τον Covid 19 στο πίσω μέρος του μυαλού μας, στρεφόμαστε σε διαφορετικού είδους διακοπές, προκειμένου να αποφύγουμε τον συγχρωτισμό και να νιώσουμε την ασφάλεια που χρειάζεται για να μπορέσουμε να χαλαρώσουμε.

Την αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας και ιδιωτικότητας μπορούν να μας προσφέρουν οι διακοπές με σκάφος. Μια απόδραση από την καθημερινότητα, ένα ταξίδι στη θάλασσα και στους αγαπημένους μας προορισμούς.

Η GEO MARINE SOLUTIONS παρέχει αυτή ακριβώς την ευκαιρία για ασφαλείς διακοπές σε σκάφος, το οποίο απολυμαίνεται μετά από κάθε ταξίδι για την προστασία όλων.

Αφεθείτε στην περιπέτεια

Το Sun Odyssey 440, ένα υπερπολυτελές βραβευμένο ιστιοπλοϊκό, με πρωτοποριακό σχεδιασμό και ευκολία στο χειρισμό, υπόσχεται να προσφέρει σε εσάς και τους αγαπημένους σας ανθρώπους μια αξέχαστη εμπειρία στη θάλασσα. Πολυτελές και ταυτόχρονα φιλόξενο, διαθέτει τέσσερις καμπίνες, δύο μπάνια, σαλόνι και κουζίνα, προσφέροντας την αυτονομία που χρειάζεστε.

Αν έχετε skipper (πλοηγό σκαφών αναψυχής) στην παρέα, τότε μπορείτε μέχρι και 8 άτομα να απολαύσετε μοναδικές διακοπές στο σκάφος για 7 ημέρες. Επιλέξτε εσείς αν θα ξεκινήσετε από την Αττική ή τη Σύρο, και με 100 ευρώ την ημέρα ανά άτομο αφεθείτε στην περιπέτεια. Αν δεν υπάρχει κάποιος skipper, τότε μπορείτε να είστε μέχρι 6 άτομα.

Κλείστε τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν, επωφελούμενοι από τις Early Booking προσφορές και ζήστε το όνειρό σας ανακαλύπτοντας τη μαγεία των ελληνικών νησιών.

Κάντε κλικ στο www.geomarine.gr για να κλείσετε τώρα τις καλοκαιρινές σας διακοπές!

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: