Suit me up @NYFW: Τα κομμάτια κλειδιά για τις εμφανίσεις μου στα shows

Suit me up @NYFW: Τα κομμάτια κλειδιά για τις εμφανίσεις μου στα shows

Hello boss girls!

Σήμερα «παίζει» να διαβάζεις το πιο αγαπημένο μου post ever, αφού σήμερα θα αναφερθώ στο αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μου, που δεν είναι άλλο από το κοστούμι. Κοστούμι σε όλες του τις εκφάνσεις και παραλλαγές που επέλεξα για ακόμα μια φορά και στο ταξίδι μου στην Νέα Υόρκη. Σωστό για τις καιρικές συνθήκες αφού μπορούσα να βάλω από μέσα και ισοθερμικό, σωστό (όπως φάνηκε) για όλες τις περιπτώσεις αφού φωτογραφήθηκε παρά πολύ, άνετο και πάντα κομψό. Δεν σε απογοητεύει ποτέ.

Το κοστούμι εμπνέει δυναμισμό και σιγουριά. Την ίδια στιγμή είναι μοντέρνο και σύγχρονο αν του προσθέσουμε και κάποιες stylish πινελιές.

Έχουμε το κλασικό κοστούμι το μπεζ το σωστό. Με την παντελόνα που ψηλώνει (και αδυνατίζει για οποίες θέλουν αυτό το οπτικό αποτέλεσμα) . Θα μπορούσα να το βάλω με ένα λευκό πουκάμισο (προβλέψιμο). Το «έσπασα» λοιπόν με χρώματα χαρούμενα. Μοβ, ροζ , πράσινο και στα παπούτσια επέλεξα μια απλή nude γόβα. Την συγκεκριμένη γόβα την φόρεσα στις 3 από τις 5 περιπτώσεις που σας παρουσιάζω σήμερα. 

Περνάμε στην δερματίνη. Το κλασικό καφέ από τη μια που το «έριξα» με ψηλά αρβυλάκια και ένα έντονο πουκάμισο και από την άλλη το εκκεντρικό γαλάζιο κοστούμι με τους έντονους ώμους που πρόσθεσα έξτρα χρώμα από μέσα στην ίδια χρωματική παλέτα. Μην ξεχνάτε το fan τσαντάκι σε κάθε περίπτωση.

The black suit. Ναι ναι το ευκολότερο όλων. Είναι όμως; Αν του προσθέσεις ένα καπέλο του αλλάζεις style αμέσως. Μπερές, Ipanema hat , ακόμα και baseball μπορεί να το μεταμορφώσει στο coolest outfit ever. Λατρεύω όταν «σπάω» τη μονοχρωμία με μια έντονη σε χρώμα γόβα. Η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά. To απόλυτο New Yorker style. Πάντα.

Last but not least το καρό. Διαφορετικό φαρδύ, άνετο χουχουλιάρικο. Από μέσα επέλεξα πάλι έντονο χρώμα και ένα μίνι τσαντάκι. 

So suit up girls.

Hugs and kisses

#NYFW DAY 2: Στα shows των Longchamp, Ulla Johnson και Rebecca Minkoff

#NYFW DAY 3: Βρεθήκαμε στα shows των AREA, Jason Wu και Chromat

#NYFW DAY 4: Στα shows των Οίκων Zimmermann και Dion Lee

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: