Suede φούστα: Όλοι οι τρόποι για να τη φορέσεις αυτό το χειμώνα

Τι θα πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στη ντουλάπα σου αυτό το χειμώνα; Μα φυσικά, μία suede φούστα στο αγαπημένο σου χρώμα ή σε μία ουδέτερη απόχρωση, που θα σου επιτρέψει να φοράς αυτό το τόσο μοντέρνο –αλλά κατά βάθος διαχρονικό- κομμάτι με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Ειδικά, αν δεν συμπαθείς αρκετά το βελούδο, που αυτή τη σεζόν έχει την τιμητική του, μπορείς να επιλέξεις κάτι εξίσου εντυπωσιακό και chic. Μία suede φούστα, mini ή midi, που θα φοράς στις βόλτες σου ή στο γραφείο.

Μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις ένα μονοχρωματικό σύνολο σε σχετικά ουδέτερη απόχρωση με τη φούστα, ένα λεπτό πουλόβερ και ψηλοτάκουνες γόβες ή ankle boots. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με κομψά αξεσουάρ και πέτυχε ένα all day look, που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Μπορείς επίσης να συνδυάσεις την ταμπά suede φούστα σου με ριγέ πουκάμισο ή μπλουζάκι και τα αγαπημένα σου sneakers.

Οι συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις είναι πολλοί, γι’ αυτό κι εμείς σκεφτήκαμε να σου δώσουμε έμπνευση με τα πιο ξεχωριστά street style looks. Δεν έχεις παρά να πάρεις ιδέες για τις εμφανίσεις σου.

 

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: