Styling tips για να φορέσεις το πουλόβερ σου με τον πιο κομψό τρόπο ακόμα και μέσα στο σπίτι (video)

Styling tips για να φορέσεις το πουλόβερ σου με τον πιο κομψό τρόπο ακόμα και μέσα στο σπίτι (video)

Το κομμάτι-κλειδί της καραντίνας (μαζί με το φούτερ) μπορεί να αναβαθμιστεί με μερικές απλές κινήσεις.

«Τι φοράμε πάλι σήμερα; Πουλόβερ», «τι να βάλω τώρα που έχει κρύο ακόμα και μέσα στο σπίτι; Πουλόβερ», «έχω βαρεθεί να συνδυάζω το φούτερ με το κολάν μου, τι να φορέσω από πάνω; Πουλόβερ», «πώς θα είμαι πολύ άνετη και ταυτόχρονα cozy ντυμένη; Φορώντας πουλόβερ»: Όταν στις περισσότερες ερωτήσεις που κάνεις στον εαυτό σου κάθε μέρα η απάντηση είναι μία και κοινή, τότε ξέρεις ποιο είναι το κομμάτι – κλειδί της καραντίνας και καλό είναι να βρίσκεις τρόπος να το φοράς διαφορετικά κάθε ίδια μέρα που περνάει.

Τα φαρδιά πουλόβερ που έχουμε αγαπήσει όλες λίγο παραπάνω αυτούς τους μήνες του lockdown, μπορούν να δείξουν πολύ κομψά και να αναδείξουν τη σιλουέτα και την αισθητική μας αρκεί να τα φορέσουμε όπως υποδεικνύει το παρακάτω video μόδας. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για το πώς διαγράφεται η γραμμή τους το σωστό σουτιέν. Επίσης μία chic προσθήκη στο look μας είναι να τα βάλουμε με ζώνη από πάνω και ένα ακόμα πολύ έξυπνο τρικ, σε περίπτωση που μιλάμε για πιο κοντά πουλόβερ, είναι να τα φορέσουμε «πιάνοντας» το μπροστινό τους μέρος μέσα από το παντελόνι μας.

Πάτησε το play και ακολούθησε τις συμβουλές της Fashion Influencer, Chloe Wen, ώστε να δεις με άλλο μάτι τόσο την ίδια σου την εικόνα μέσα στο oversized πουλόβερ σου, όσο και αυτό καθαυτό το κομμάτι. Καλή προβολή!
 Οδηγός Αγοράς: 10 πανωφόρια σε neutral αποχρώσεις που πρέπει να γίνουν δικά σου στις εκπτώσεις

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: