Style inspo: Tips για τα outfits του τριήμερου

Πάμε να δούμε μαζί τι θα βάλεις στη βαλίτσα ή τι θα βγάλεις από την ντουλάπα σου για την πόλη αυτό το τριήμερο. Φυσικά το chunky πουλόβερ, τη ζακέτα, ένα ζιβάγκο, τα booties σου αλλά και το σκουφάκι σου είναι στα basics.

Εννοείται ότι τα blanket scarves και τα σκουφιά θα σου είναι χρήσιμα αν ταξιδέψεις και στην πόλη θα σε βοηθήσουν να είσαι στιλάτη.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να φορέσεις το αδιάβροχο πανωφόρι σου. Αν είναι διάφανο ακόμα καλύτερα, αφού θα μπορείς να φτιάξεις το outfit που θες, άσχετα από το χρώμα του.

Το ζιβάγκο είναι ένα πολύ βολικό ρούχο για αυτή τη μέρα και σαφέστατα μπορείς να το φορέσεις μέσα από τη ζακέτα σου, ή από ένα πουκάμισο ή ακόμα και μέσα από το φόρεμά σου, αλλά και μόνο του. Είναι το κομμάτι που φέτος έχει φορεθεί πολύ και ο καιρός είναι κατάλληλος για να το επιλέξεις.

Το faux fur πανωφόρι σου μαζί με το τζιν παντελόνι και ένα ζευγάρι stylish booties μπορεί να σε πάει παντού.

Αν είσαι φανατική του puffer jacket σου, τότε μην το αφήσεις εκτός αυτό το τριήμερο. Είναι ευκαιρία να κάνεις δοκιμές αν είσαι διστακτική και να το συμπεριλάβεις στο καθημερινό σου street look.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/isabellath

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: