Style inspo: Τα 5 καλύτερα outfits της εβδομάδας

Δώσε στο κόκκινο προτεραιότητα. Ακόμα κι αν το φοβάσαι, βρες τρόπο να το εντάξεις στο στιλ σου και άσε λίγο τη φαντασία σου να λειτουργήσει σαν ένας στιλιστικός οδηγός για outfits που θα σου φτιάξουν της διάθεσή κι όχι μόνο την εικόνα.

Τόλμα ένα στιλάτο χρωματικό συνδυασμό που θα προκύψει από μία έντονη αντίθεση. Το πορτοκαλί με το πράσινο είναι σίγουρα μία επιλογή, αλλά μπορείς να αλλάξεις το πορτοκαλί με κόκκινο ή το πράσινο με μουσταρδί.

Total printed outfit με πολύχρωμα sneakers για να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να έχεις το πιο ενδιαφέρον street style της μέρας.

Άσε το κόκκινο να κυριαρχήσει και δώσε του την ευκαιρία να γίνει ένα από τα αγαπημένα σου στο street style. Έχεις τόσες πολλές αποχρώσεις που είναι αδύνατον να μην έχεις μία που σου αρέσει και κυρίως ταιριάζει με τα υπόλοιπα ρούχα σου.

Ο εποχή επιτρέπει να φορέσεις τα booties σου και μία πολύ καλή ιδέα να κάνεις την αρχή για φέτος είναι τα συνδυάσεις με το αέρινο, printed φόρεμά σου.

Κόκκινα παπούτσια. Να ένας τρόπος να βάλεις το κόκκινο στο στιλ σου. Κομψός, διακριτικός όσο και εντυπωσιακός και τόσο εύκολος που ταιριάζει ακόμα και με το casual, denim outfit.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/valentinafrugiuele

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: