Style inspo: 5 outfits για να ξέρεις τι θα φορέσεις το Σαββατοκύριακο

Καλό είναι το Σαββατοκύριακο να κάνεις δοκιμές, να τολμάς στιλάτους συνδυασμούς αλλά και να χαλαρώνεις, ειδικά να η καθημερινότητά σου είναι λίγο απαιτητική στο στιλ. Πάμε να δούμε, λοιπόν, 5 διαφορετικάπου θα καλύψουν τις ανάγκες σου στιλιστικά και μάλλον πρακτικά.

Φόρεσε το ψηλόμεσο παντελόνι σου σε androgynous στιλ το πρωί με τα brogues και το βράδυ με ένα ζευγάρι pumps.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, αν θες να είσαι κομψή αλλά και άνετη, συνδύασε το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι με ένα λευκό t-shirt και από πάνω βάλε το blazer σου. Με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα booties ή και τα sneakers σου θα έχεις ένα άψογο αποτέλεσμα.

Hoodie με pleated φούστα; Φυσικά λέμε ναι, αν μπορείς να το υποστηρίξεις. Το Σαββατοκύραικο εξάλλου είσαι πιο ελεύθερη, επομένως είναι ευκαιρία να το δοκιμάσεις.

Φέτος λατρεύουμε τα metallic παντελόνια και ο πιο εύκολος συνδυασμός για να κάνεις την αρχή είναι να τα συνδυάσεις με το λευκό σου πουκάμισο και ένα ζευγάρι κομψά, minimal sneakers.

Και για εσένα που θες ένα πιο lady-chic outfit, αυτός ο συνδυασμός είναι ιδανικός. Καρό φόρεμα με leather boots. Διαχρονικό outfit που έχει πάντα τη δυνατότητα να προσαρμοστεί στις τάσεις, τις περιστάσεις αλλά και το προσωπικό σου στιλ.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/nyavgjoe

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: