Style icon: Η Alexa Chung βρήκε το ιδανικό δερμάτινο jacket που θα φορέσουμε τώρα

Η Alexa Chung είναι ένα διαχρονικά αγαπημένο style icon. Μία από τις πιο στυλάτες Βρετανίδες, με ιδιαίτερο look και μοναδικό γούστο, που ήταν και εξακολουθεί να είναι ένα από τα πλέον fashionable it girls του χώρου.

Το στυλ της έχει πολλαπλές επιρροές από τα 60s και 70s, με σαφές το british preppy υπόβαθρο, αφού σε κάθε της εμφάνιση φροντίζει να έχει και ένα άκρως κλασικό στοιχείο της βρετανικής αισθητικής. Αγαπά τα vintage ρούχα, τα οποία συνδυάζει με μεγάλη επιτυχία με luxury designer pieces, κάνοντας τα να μην ξεχωρίζουν στο παραμικρό πάνω της. Εκτός, όμως, από τα κλασικά εκείνα items, αγαπά και τα statement κομμάτια, τα οποία και εντάσσει στα καθημερινά της outfits, χαρίζοντας τους κάτι από τον ανέμελο χαρακτήρα της.

Πώς είναι δυνατόν μία γυναίκα style icon, να είναι παράλληλα elegant, edgy αλλά και αφόρητα cool; Για την Alexa Chung όλα είναι δυνατά. Αυτός ο effortless cool χαρακτήρα και το μοναδικό της γούστο είναι που την οδήγησαν και στην παρουσίαση της εκπομπής της «Next in fashion», αλλά και στα βιβλία που δημοσίευσε γύρω από την μόδα. Δυστυχώς, η ίδια πρόσφατα ανακοίνωσε πως το προσωπικό της brand, με το όνομα της, θα σταματήσει να κυκλοφορεί, αφού η ίδια είχε κάνει και το επιχειρηματικό βήμα να δημιουργήσει το δικό της label.

https://www.instagram.com/p/Cb7-YT2Adff

Το biker jacket της Alexa Chung είναι το πανωφόρι που χρειάζεσαι τώρα.

Η άνοιξη είναι αρκετά απαιτητική στο styling και η Alexa Chung φαίνεται πως βρήκε το ιδανικό πανωφόρι του Απριλίου, επενδύοντας σε ένα μαύρο boxy biker jacket. Τα bikers εμφανίστηκαν και πάλι φέτος στα catwalks με νέα oversized γραμμή και bold ώμους. Στην Simone Rocha είδαμε την πιο goth εκδοχή τους, ενώ ο Alexander McQueen έπαιξε με το denim και το δέρμα. Στην SS22 Prada collection λατρέψαμε τα oversized bikers με την τύπου φθαρμένη όψη, που απογειώνουν το coolness, δίνοντας την αίσθηση ότι φοράς κάτι παλιό.

https://www.instagram.com/p/CcLOp0VsEU2

Η Alexa Chung προτείνει μέσα από τα σύνολα της δύο τύπους bikers για την φετινή άνοιξη: το all time classic μαύρο δερμάτινο μπουφάν με τα μεγάλα πέτα, τα φερμουάρ και την damaged όψη, αλλά και ένα πιο glam item που φόρεσε στην Εβδομάδα Μόδας με μικρά διακοσμητικά στοιχεία, όπως οι πέρλες.

 

moda

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: