Street Style Inspo: Πώς φοράνε τα κορίτσια της μόδας το παρεξηγημένο κόκκινο μέσα στο κρύο

Το κόκκινο μπορεί να έχει τη φήμη του δύσκολου χρώματος, αλλά μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τις πιο cool εμφανίσεις.

Το κόκκινο είναι ένα παρεξηγημένο χρώμα. Πολύς κόσμος το φοβάται λόγω της έντονης απόχρωσής του, καθώς σε σύγκριση με άλλα χρώματα, όπως το λευκό, το μαύρο ή το γκρι που είναι πιο basic και συνδυάζονται εύκολα, θέλει τα δικά του στυλιστικά ταίρια.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι και τόσο περιοριστικά. Υπό την έννοια, ότι ναι μεν το κόκκινο είναι ένα πιο ιδιαίτερο χρώμα, αλλά μπορεί πολύ εύκολα να ενσωματωθεί τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα, όμως αυτό δε σημαίνει ότι γίνεται με κακό τρόπο.

Κάπως έτσι είναι να ερωτεύεσαι το στυλ των κοριτσιών στην Κοπεγχάγη

Όπως συμβαίνει και στην περίπτωση ενός κόκκινου κραγιόν, ένα κόκκινο ρούχο είναι πιο τολμηρό και σeξι. Από τη φύση του είναι συνδεδεμένο με το θάρρος, τον ενθουσιασμό, τη ζωή αλλά και τον έρωτα, οπότε επιλέγοντάς το μάλλον θέλεις να κάνεις statement την εμφάνισή σου.

Street Style Inspo: Πώς φοράνε τα κορίτσια της μόδας το παρεξηγημένο κόκκινο μέσα στο κρύο
@zeta_makripoulia_official

Με τι χρώματα να το συνδυάσεις

Κόντρα στην κοινή γνώμη, το κόκκινο συνδυάζεται πολύ εύκολα με αρκετά χρώματα. Για παράδειγμα, με το μαύρο κάνει ιδανική συντροφιά δημιουργώντας ένα πολύ elegant και professional αποτέλεσμα. Από την άλλη, ο συνδυασμός με το λευκό δίνει μία μεγαλύτερη νότα χαράς και αισιοδοξίας.

Αν θέλεις να κάνεις μία πιο fashion-forward και fun εμφάνιση, μπορείς πολύ εύκολα να το ταιριάξεις με πράσινο, μπλε ή ροζ για το τέλειο color-blocking, ενώ αν προτιμάς τις κλασικές εμφανίσεις, καλύτερα να κινηθείς προς ένα total red outfit.

Το κόκκινο στο street style

Το φθινόπωρο οδεύει σιγά-σιγά προς το τέλος του με μόλις έναν μήνα να έχει μείνει στο δυναμικό του. Τo street style έχει ήδη γεμίσει με υπέροχες εμφανίσεις των κοριτσιών που αγαπούν τη μόδα, τα οποία έχουν ενσωματώσει το χρώμα σε κάθε τύπου outfit.

Street Style Inspo: Το λευκό πανωφόρι είναι το key item για τη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα

Συνέχισε παρακάτω για να δεις πώς το έχουν φορέσει.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: