Στρατηγική συνεργασία CITY College με Domotel

To CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield και μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες πολυτελών ξενοδοχείων, η Domotel, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασία τους με σκοπό την ανάπτυξη δράσεων για τη διασύνδεση αφενός της πανεπιστημιακής και επιχειρηματικής κοινότητας στον κλάδο του τουρισμού και των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και αφετέρου την εκπαίδευση και πρόσβαση των φοιτητών στην αγορά εργασίας.

Στα πλαίσια της συνεργασίας, αξιοποιώντας την ακαδημαϊκή γνώση που προσφέρει το CITY College στον κλάδο του τουρισμού και την τεχνογνωσία και την εμπειρία της Domotel θα προσφέρεται πρακτική άσκηση και απασχόληση στα ξενοδοχεία της αλυσίδας σε φοιτητές και αποφοίτους του μεταπτυχιακού προγράμματος MSc in Management (Tourism and Leisure Management) και θα πραγματοποιούνται μαθήματα από στελέχη της Domotel. Επίσης, θα εκπονούνται και πτυχιακές εργασίες πάνω σε θεματολογία και case studies σχετικά με την Domotel με συμβουλευτική καθοδήγηση από στελέχη της εταιρίας.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη αυτής της συνεργασίας. Η σύνδεση της γνώσης με την επιχειρηματικότητα είναι απαραίτητη για την κατάλληλη κατάρτιση και προετοιμασία των φοιτητών μας για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας. Πόσο μάλλον σε έναν κλάδο όπως αυτόν του τουρισμού ο οποίος εξελίσσεται συνέχεια. Πιστεύουμε ότι οι φοιτητές μας έχουν πολλά να μάθουν από μία εταιρία όπως η Domotel», αναφέρει ο Δρ. Δημήτρης Νικολαϊδης, Διευθυντής του Τμήματος Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του CITY College, Διεθνούς Τμήματος του Πανεπιστημίου του Sheffield.

«H Domotel Hotels & Resorts χαιρετίζει τη συνεργασία με το CITY College, το Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield, με αταλάντευτη πίστη στη σημαντική συμβολή της εφαρμογής της ακαδημαϊκής γνώσης στην αναδιάταξη του Ελληνικού Τουριστικού Προϊόντος. Aναπτύσσoνται ήδη δράσεις προβολής και ανάπτυξης του σχετικού τομέα σε θεωρητικό και πρακτικό πεδίο καθώς για την Ομάδα η μεταλαμπάδευση της τεχνογνωσίας αποτελεί σημαίνον μέρος των δράσεων αυτών, με σκοπό την από κοινού με το City Collegeανάπτυξη προγραμμάτων επαγγελματικής επιμόρφωσης.» δήλωσε ο κος Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος, CEO της Domotel Hotels & Resorts.

Μέσα από την νέα αυτή συνεργασία το CITY College και η Domotel φιλοδοξούν να εκπαιδεύσουν άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, οι οποίοι θα προορίζονται να απορροφηθούν από επιχειρήσεις του χώρου του τουρισμού και να διαγράψουν επιτυχημένη καριέρα.

typosthes.gr-Oikonomia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: