Στουρνάρας στην Bild: Δεν μπορώ να περπατήσω πια μόνος μου στο δρόμο

Στουρνάρας στην Bild: Δεν μπορώ να περπατήσω πια μόνος μου στο δρόμο

Για τις τις φοβίες του και το δύσκολο κλίμα που επικρατεί στην μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως ο υπουργός Οικονομικών .

Μια ερώτηση του δημοσιογράφου της γερμανικής Bild για τις απειλές κατά της ζωής του και το φάκελο με τη σφαίρα που δέχθηκε στο γραφείο του ο κ. Στουρνάρας αποτέλεσε την αφορμή για την πρώτη δημόσια ομολογία του υπουργού Οικονομικών για το δύσκολο κλίμα που επικρατεί στη χώρα μας.

«Δεν περπατώ μόνος στο δρόμο, δεν κάνω πλέον σπορ, δεν βγαίνω πια έξω με φίλους. Δεν έχω καθόλου χρόνο για όσα με ευχαριστούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Στουρνάρας.

Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό, αναφέρει πως δεν θα γίνει αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους εντός του 2013, εξηγώντας πως προηγούμενες δηλώσεις του περί νέας αναδιάρθρωσης εντός του έτους παρερμηνεύθηκαν.«Παρεξηγήθηκαν (ενν. οι δηλώσεις). Για μία ακόμη φορά, δεν θα έχουμε άσχημα νέα από την Ελλάδα αυτή τη χρονιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά την , ο κ. Στουρνάρας προειδοποίησε κατά ακόμη και της σκέψης για ενδεχόμενη χρεοκοπία. «Μια κυπριακή χρεοκοπία δεν θα έπρεπε καν να συζητείται. Η επίδραση ντόμινο για την Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρωζώνη θα ήταν ανυπολόγιστη. Είμαι βέβαιος ότι η μπορεί να διασωθεί», συμπλήρωσε ο υπουργός Οικονομικών.

Πηγή: iefimerida

Στουρνάρας στην Bild: Δεν μπορώ να περπατήσω πια μόνος μου στο δρόμο

xespao

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: