Στον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας ξανά η Εράνη Φιλιατρών! (Video)

Στον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας ξανά η Εράνη Φιλιατρών! (Video)

Στον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας θα βρεθεί για άλλη μία χρονιά η πολυνίκης του θεσμού Εράνη Φιλιατρών, μετά το σημερινό 2:0 επί της Σπερχογείας.

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο μετά και τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, οι πράσινοι ανέτρεψαν το εις βάρος τους 1:0 του πρώτου αγώνα, με δύο γκολ του εξαιρετικού και σήμερα Νίκου Κόλλια.

Το 1:0 για τους Φιλιατρινούς ήρθε στο 71ο λεπτό, όταν ο Βλασσόπουλος βρήκε με ωραία μακρινή μπαλιά τον Κόλλια που ανατράπηκε από τον Κουμούτσο στην περιοχή, με τον κ. Τσεκούρα να δείχνει την άσπρη βούλα και την κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Κόλλιας που με δεύτερη προσπάθεια νίκησε τον Καλλιντέρη, ισοφαρίζοντας έτσι το σκορ του πρώτου αγώνα.

Αποτέλεσμα που έμεινε στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού και οδήγησε τις δύο ομάδες στην παράταση.

Στο 7ο λεπτό της παράτασης ο Κόλλιας ξαναχτύπησε, εκμεταλλευόμενος λάθος του Παντσιώτη, στέλνοντας την μπάλα ξανά στα δίχτυα του Καλλιντέρη και την Εράνη στον τελικό του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Κυπαρισσίας μετά και το σημερινό 1:1 στο Διαβολίτσι.

Παρακολουθήστε φάσεις και τα γκολ, όπως τα κατέγραψε ο φακός του filiatranet.gr:

Στον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας ξανά η Εράνη Φιλιατρών! (Video) Στον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας ξανά η Εράνη Φιλιατρών! (Video) Στον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας ξανά η Εράνη Φιλιατρών! (Video) Στον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας ξανά η Εράνη Φιλιατρών! (Video)

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: