Στον εισαγγελέα η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια που πέταξε νερό στον Χαρδαλιά (βίντεο)

Προσποιήθηκε ότι ήθελε να βγει φωτογραφία μαζί του και του πέταξε ένα ποτήρι με νερό, το οποίο στη συνέχεια έσπασε — Φίλη της κατέγραφε το σκηνικό με το κινητό της

Η Ιωάννα Κουσκούση πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης κραυγάζοντας ότι ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας καταστρέφει την Ελλάδα με τους λαθρομετανάστες.

Η ίδια οδηγήθηκε στην εισαγγελία στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κατόπιν της μήνυσης που υποβλήθηκε σε βάρος της από τον Νίκο Χαρδαλιά.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, η συγκεκριμένη γυναίκα επιτέθηκε την Τρίτη στον υφυπουργό, όταν εκείνος γευμάτιζε με τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρο Καράογλου σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης κοντά στον Λευκό Πύργο. Η Ιωάννα Κουσκούση ήταν με μια φίλη της. Αμέσως προσέγγισε τον υφυπουργό και τον πλησίασε αρχικά με φιλική διάθεση, ζητώντας να φωτογραφηθεί μαζί του.

Ο κ. Χαρδαλιάς δέχθηκε ευγενικά, καθώς νωρίτερα κι άλλοι πολίτες είχαν ζητήσει το ίδιο. Εντελώς ξαφνικά ωστόσο, μετά τη φωτογραφία, η γυναίκα πήρε ένα ποτήρι νερό και το πέταξε εναντίον του Νίκου Χαρδαλιά, αρχίζοντας να φωνάζει και να βρίζει, ενώ το περιστατικό φέρεται να προσπάθησε να καταγράψει με το κινητό της τηλέφωνο η φίλη της.

Παράλληλα, έσπασε το ποτήρι με τα γυαλιά να πετάγονται πάνω στον υφυπουργό, ενώ παρούσα στο περιστατικό ήταν και η κόρη του κ. Χαρδαλιά, που υπέστη σοκ.

Αμέσως επενέβησαν αστυνομικοί η οποίοι προσήγαγαν την Ιωάννα Κουσκούση.

Διαβάστε επίσης: Και πρόστιμο για ΚΤΕΟ έφαγε η Θεσσαλονικιά που έβαλε τις φωνές σε αστυνομικούς για το κλείσιμο της παραλίας (βίντεο)

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: