Στον Άρειο Πάγο ο Γ. Πανούσης, κατέθεσε στοιχεία για τις καταγγελίες του!

Στοιχεία και ονόματα κατέθεσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Γκουτζαμάνη ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, μία ημέρα μετά τις καταγγελίες του ότι «πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες» απεργάζονται τη φυσική και πολιτική εξόντωσή του.
Ο κ. Πανούσης δήλωσε εξερχόμενος της Εισαγγελίας ότι κατέθεσε το σύνολο των στοιχείων που διαθέτει, μαζί με ονόματα, προκειμένου η κ. Γκουτζαμάνη να κάνει τη δικιά της αξιολόγηση.
«Η δικιά μου άποψη είναι ότι προκύπτουν ποινικές ευθύνες, αυτό όμως θα το δει η δικαιοσύνη», είπε και πρόσθεσε ότι «το πολιτικό σύστημα δεν μπόρεσε να κάψει τα καρκινώματά του και έτσι είναι η ώρα της δικαιοσύνης».
«Η δικαιοσύνη να στηρίξει το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία από κάθε μορφή παρακράτους», κατέληξε ο πρώην υπουργός.
Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» που δημοσιεύτηκε την Κυριακή, ο κ. Πανούσης έκανε λόγο για σχέδιο πολιτικής και φυσικής του εξόντωσης, ενώ αποκάλυψε πως όσα γνωρίζει και όσα έχει ζήσει τα έχει καταγράψει σε ένα βιβλίο με ψευδώνυμα, ενώ για την προσωπική του ασφάλεια αλλά και της οικογένειάς του έχει καταθέσει τα πραγματικά ονόματα σε συμβολαιογράφο.
«Το κείμενό μου καθιστά φανερό τι έχει γίνει. Τι έχει γίνει δηλαδή στο παρασκήνιο. Όχι στο προσκήνιο. Τι έχει γίνει με την τρομοκρατία, πού υπάρχουν διασυνδέσεις πολιτικών με την τρομοκρατία και με ποιόν τρόπο αυτοί οι πολιτικοί απειλούν εμένα. Γιατί απειλούν τη ζωή μου» δήλωσε.
Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός προστασίας του Πολίτη, κατήγγειλε ευθείες απειλές από οργανωμένες ομάδες με έδρα τις φυλακές, τρομοκράτες αλλά και από κυκλώματα μέσα στην αστυνομία.

typosthes.gr-Politiki

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: