Στον ανακριτή ο 74χρονος που βίαζε 23χρονη με νοητική υστέρηση

Στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί οδηγείται ο 74χρονος από χωριό της ανατολικής Φθιώτιδας που κατηγορείται για βιασμό και ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βάρος 23χρονης κοπέλας με νοητική στέρηση.

Οι ντόπιοι αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο ηλικιωμένος συγχωριανός τους εκμεταλλεύτηκε με τέτοιο τρόπο το 23χρονο κορίτσι, το οποίο διαμένει σε χωριό της ανατολικής Φθιώτιδας με τον πατέρα, την 25χρονη αδελφή της, που είναι επίσης ΑμεΑ, και την 81χρονη γιαγιά που έχει και την επιμέλεια των κοριτσιών.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γιαγιάς, αλλά και ενός θείου των κοριτσιών, ο 74χρονος γείτονας, εκμεταλλευόμενος την αδυναμία της 23χρονης, τη βίαζε και ασελγούσε σε βάρος της, κατ’ εξακολούθηση, ξεκινώντας από το καλοκαίρι του 2017.

Μετά την καταγγελία ακολούθησε αστυνομική έρευνα και από τα στοιχεία που προέκυψαν ο Ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 74χρονου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Στυλίδας.

Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή και του Εισαγγελέα το απόγευμα της Τρίτης, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: