Στον αέρα το βίντεο της Volvo με τον Avicii (pics)

Στον αέρα το βίντεο της Volvo με τον Avicii (pics)

Στον αέρα το βίντεο της Volvo με τον Avicii (pics)

Αποκαλύφθηκε η νέα καμπάνια της Volvo με τίτλο A New Beginning. Το σχετικό βίντεο που δημιούργησε για τη Volvo ο διάσημος σουηδός καλλιτέχνης και παραγωγός Avicii βγήκε ζωντανά στον αέρα στις 8 Μαΐου.

Η δημιουργική συνεργασία ανάμεσα στον Avicii και τη Volvo, έχει να επιδείξει μια επανέκδοση του κλασσικού τραγουδιού Feeling Good, σε ελεύθερη μετάφραση Νιώθοντας Ωραία. Γυρισμένο σε τοποθεσίες της Στοκχόλμης και του Όστερλεν , στη Νότια Σουηδία, το βίντεο παρουσιάζει τοποθεσίες που έχουν μια προσωπική σημασία για τον Avicii, που μας διηγείται τη δική του ιστορία επιτυχίας, μέσα από μια πολυετή περιπέτεια περιήγησης και σκληρής δουλειάς. Το βίντεο παρουσιάζει, επίσης, μέλη της οικογένειάς του και στενούς φίλους.

Τα τελευταία έξι δούλευα συνεχώς και μόνο τους τελευταίους εννέα μήνες είχα την ευκαιρία για ένα διάλειμμα. Έδινα περίπου 325 παραστάσεις τον χρόνο, ταξιδεύοντας συνεχώς. Αυτό δεν μπορούσε να συνεχιστεί, έπρεπε να επαναπροσδιορίσω τη θέση μου και να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου. Η Σουηδία είναι για μένα ένας τόπος σημαντικός, εδώ παίρνω δυνάμεις και ενέργεια με την οικογένεια και τους φίλους μου, είπε ο Avicii.

Το τραγούδι Feeling Good ήταν η πρόταση της Volvo προκειμένου να προωθήσει το XC 90. Η διασκευή και η παραγωγή έγινε από τον Avicii, με τη διεθνούς φήμης Ώντρα Μέι στα φωνητικά.

Ήταν ωραία που μπόρεσα να δουλέψω πάλι με την Audra Mae. Έχει μια δυνατή και πολύ συναισθηματικά φορτισμένη φωνή, σμιλεμένη στην παραδοσιακή μουσική, τη folk και την country. Η τελευταία φορά που δουλέψαμε μαζί ήταν για το album με τίτλο True, όπου έκανε τα πρώτα της βήματα στην ηλεκτρονική μουσική με το κομμάτι Addicted To You. Η γεμάτη πάθος ερμηνεία της Audra δίνει νέα ζωή σε αυτό το κλασσικό κομμάτι. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, είπε ο Avicii.

Δείτε το βίντεο…

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: