Στοματικό σeξ: 4 πράγματα που κάνουμε και οι άντρες σιχαίνονται

Προφανώς και το στοματικό σeξ είναι το Α και το Ω των σeξουαλικών συνευρέσεων, διότι αν κάτι το κάνει ακόμα πιο καυτό και ιδιαίτερο είναι ακριβώς αυτό. Για κάποιο λόγο, βασικά για πολλούς λόγους, οι άντρες το δέχονται πολύ πιο συχνά σε σχέση με τις γυναίκες, αλλά αυτό το θέμα το έχουμε αναλύσει σε προηγούμενους… προβληματισμούς! Σήμερα λοιπόν, λέμε να καταπιαστούμε με το στοματικό που δέχεται ο άντρας και που η κάθε σeξουαλικά ενεργή γυναίκα εκεί έξω, καλείται να εκτελέσει άρτια και αποτελεσματικά! Και αν νομίζεις φίλη μου, ότι τα αγόρια είναι τόσο καλόβολα στο θέμα αυτό και το δέχονται όπως κι αν είναι, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Εμείς ρωτήσαμε και καταλήξαμε στα 4 βασικά λάθη που κάνουμε τα οποία είναι ικανά, όχι μόνο να τα ξενερώσουν αλλά και να τα βγάλουν εκτός εαυτού! Δώσε βάση γιατί τα πράγματα είναι σοβαρά!

1. Το βασικό και το πιο σημαντικό είναι τα δόντια σου και η σωστή τους χρήση. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί άντρας που να απολαμβάνει την αίσθηση του… κυνόδοντα στο πέος του, ακόμα κι αν το performance σου είναι για Oscar! Oπότε σε περίπτωση που θεωρείς ότι καμιά φορά η χρήση τους είναι κaυτή και kinky, να σε ενημερώσουμε ότι δεν είναι και ότι καλό θα ήταν να τα αφήσεις στην άκρη γιατί μπορεί μέχρι και πανικός να τον κυριεύσει, στην καλύτερη! Έλα στη θέση του: Εσύ θα ήθελες αντί να απολαμβάνεις αυτό που απλόχερα σου προσφέρεται, να ζεις με το άγχος του… τραυματισμού;

2. Συνεχίζουμε με το δεύτερο κατά σειρά που μπορεί να τους βγάλει εκτός εαυτού. Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν, το πέος τους δεν είναι μόνο η κορυφή, οπότε δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν το λόγο για τον οποίο οι γυναίκες δεν ασχολούνται και με το υπόλοιπο. Και αν νομίζεις ότι όλα είναι θέμα όρασης και μυαλού, κάνεις λάθος. Θέλει κι εκείνος ο χριστιανός να νιώσει κάτι παραπάνω και προσπαθεί με τρόπο να σε κάνει να το καταλάβεις. Αλλά εσύ μάλλον έχεις αλλού το μυαλό σου. Την επόμενη φορά, να ξέρεις ότι θα πρέπει να ασχολείσαι πιο ουσιαστικά με κάποια πράγματα.

3. Τεράστιο επίσης θέμα υπάρχει με το χέρι! Και η αλήθεια είναι ότι ένα τεράστιο ποσοστό των γυναικών το χρησιμοποιεί και μάλιστα φανατικά. Ένα πράγμα θα σου πούμε και βάλτο καλά στο μυαλό σου: Σταμάτα να το χρησιμοποιείς γιατί είναι λάθος! Εκτός του ότι η αποκλειστική χρήση του στόματος, φανερώνει γυναίκα που ξέρει-και αυτό βγαίνει προς τα έξω-είναι και το όλο θεάμα που διαφέρει, μιας και όσο να πεις δεν υπάρχει κάπου εκεί μια παλάμη να μπαίνει σφήνα στην εικόνα του. Σκέψου το.

4. Και για το τέλος, κρατήσαμε κάτι το οποίο ποτέ μας δε θα καταλάβουμε γιατί το κάνουν οι γυναίκες, αλλά καλό θα ήταν να το σταματήσουν! Βρε κορίτσι μου, αντιλαμβανόμαστε ότι μπορεί να είσαι σιχασιάρα, αλλά ποιος ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο μόλις εκείνος…τελειώσει εσύ τρέχεις στο μπάνιο για να αποβάλεις τα προιόντα της ολοκλήρωσής του και μάλιστα θορυβωδώς; Τον κάνεις να αισθάνεται σαν μίασμα δεν το καταλαβαίνεις; Γενικότερα να ξέρεις ότι το συγκεκριμένο είναι ακόμα και λόγος να μη σε ξαναπάρει τηλέφωνο. Λίγη διακριτικότητα anyway. Και λίγο τακτ!

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: