Στοματικό alert: Τρεις στάσεις για να το πας σε… άλλο επίπεδο

Nαι είναι γεγονός: Το στοματικό στο σeξ είναι το κερασάκι στην τούρτα μιας και τείνει από καλό να το κάνει… υπέρτατο! Και μπορεί να έχουμε ασχοληθεί αρκετά με αυτό που κάνεις στον παρτενέρ σου, σήμερα όμως λέω να καταπιαστώ με εκείνο που απολαμβάνεις εσύ. Η αλήθεια είναι ότι οι στάσεις είναι περιορισμένες και καμιά φορά επέρχεται η βαρεμάρα και ο κορεσμός, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να χάνει την μαγεία και την αποδοτικότητά του. Όχι όμως φίλη μου, τα πράγματα δεν είναι και δεν πρέπει να είναι έτσι. Εγώ σου έχω τρεις νέες στάσεις, για να δώσουν πνοή αναζωογόνησης στο στοματικό σeξ και να το κάνουν ξανά αυτό που είναι: Απλά υπέροχο!

Στάση πρώτη: Ξέχνα το πατροπαράδοτο, εσύ ο αστερίας και εκείνος ο ακούραστος εργάτης. Η φάση προστάζει προσπάθεια για να εκτιμηθεί στη συνέχεια και το αποτέλεσμα. Ξάπλωσε ανάσκελα, και πέρασε τα πόδια σου αριστερά και δεξιά στους ώμους του. Εκείνος κάθεται στα γόνατα μπροστά σου. Όσο λοιπόν θα… γίνεται δουλίτσα, εσύ μπορείς να δίνεις έξτρα ρυθμό με τη λεκάνη σου η οποία και είναι στον αέρα! Έτοιμη.

Στάση δεύτερη: Η στάση αυτή είναι και γνωστή ως το… ψαλίδι. Εσύ λοιπόν, ξαπλώνεις και πάλι ανάσκελα με τα πόδια σου εκτός κρεβατιού. Εκείνος, κάθεται στην άκρη, σε μία καρέκλα για να μην πιαστεί κιόλας ο άνθρωπος, κι εσύ ανασηκώνεις ελαφρά τη λεκάνη σου, χωρίς όμως να έχεις επαφή με το σώμα του. Κάνεις και γυμναστική παράλληλα να ξέρεις.

Στάση τρίτη: Α αυτή η στάση είναι η πιο μπελαλίδικη και ίσως η πιο kinky. Αυτός λοιπόν, κάθεται ανάσκελα κι εσύ κάθεσαι στο ύψος του προσώπου του, εντάξει όχι με όλο σου το βάρος γιατί είναι κρίμα. Στη συνέχεια, δίνεις την απαραίτητη κίνηση με τους γοφούς σου, ενώ μπορείς να υιοθετήσεις και το πάνω κάτω. Καλή σου απόλαυση.

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: